Branschförsäkring

Helhetslösningar för ditt företag

Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Du hittar smarta tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar, så att du får mer tid över till annat. Vi kan bank och försäkring och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dig och din verksamhet.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har egna priser och villkor.

Flexibel företagsförsäkring

Varje företag har sitt speciella behov av försäkringar. Allt beror på vilken verksamhet du bedriver och hur stort ditt företag är. Vi kan erbjuda dig en flexibel företagsförsäkring och vi hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

För det nystartade småföretaget

Vi har samlat det du som nyligen startat företag behöver i en prova på-företagsförsäkring som gäller under sex månader. Den ger ditt företag ett brett skydd och har inga krångliga tillval. 

Försäkring för affär och handel

Vi erbjuder en försäkring för dig som driver handelsverksamhet eller praktik som läkare eller tandläkare. Den passar dig oavsett om du är småföretagare eller har fler än fem anställda. 

Försäkring för tjänsteföretag

tjänsteföretagsförsäkring

Till dig som driver ett tjänsteföretag erbjuder vi en försäkring som är speciellt utformad för tjänstebranschens unika förutsättningar och villkor.

Försäkring för tillverkning och reparation

Försäkring för tillverkning och reparation

Till dig som driver företag inom tillverkningsindustrin eller reparationsindustrin erbjuder vi en försäkring som är speciellt utformad för branschens unika förutsättningar och villkor.

Försäkring för entreprenad och service

Försäkring för entreprenad och service

Till dig som driver byggnadsföretag, installationsföretag eller serviceföretag i Sverige och på arbetsplatser inom Norden erbjuder vi en speciellt utformad försäkring.

Försäkring för föreningar

Föreningsförsäkring

Vår föreningsförsäkring är speciellt utformad för föreningsverksamheters unika förutsättningar och villkor.

Försäkring för kyrkor och samfund

Kyrka

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa olika organisationer, kyrkor och samfund att hitta rätt försäkringslösning för verksamheten.

Försäkring för kommuner och landsting

Kommun och landsting

Vi har stor erfarenhet av försäkring av kommuner och landsting och är sedan länge ledande inom området för försäkring för den offentliga sektorn.