Personförsäkring

Ge dig och dina anställda trygghet på arbetet

Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Hos oss får du på ett smidigt sätt hjälp med ekonomi och försäkring så att du får mer tid över till annat. Tillsammans med dig hittar vi en lösning för ditt företag.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Skydda dig och dina medarbetare

Våra gruppförsäkringar ger dig och dina medarbetare ekonomisk trygghet om något skulle hända. Genom den allmänna socialförsäkringen får vi ett grundskydd, men det skyddet kan vara väl värt att komplettera.

Några frågor som du bör ställa dig är vad som händer ekonomiskt om du eller dina medarbetare:

  • blir sjuka
  • råkar ut för ett olycksfall
  • avlider

Här kan du läsa mer om vilka försäkringslösningar vi kan erbjuda dig. Självklart är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dina behov.

Sjukvårdsförsäkring

Sjukvårdsförsäkring

Sjukvårdsförsäkringen kombinerar möjligheten att snabbt få vård, personlig rådgivning och väl utprovade hälsoprogram på webben med rehabilitering.

Olycksfallsförsäkring

Olycksfallsförsäkring

Våra olycksfallsförsäkringar ger dig och dina medarbetare möjlighet att enkelt och prisvärt försäkra er om en ekonomisk grundtrygghet om olyckan skulle vara framme.

Sjukförsäkring

Sjukförsäkring

Att vara sjuk är ofta även en ekonomisk påfrestning med kännbart inkomstbortfall. Med en sjukförsäkringen täcker du upp en del av inkomstbortfallet. 

Livförsäkring

Livförsäkring

Med en livförsäkring kan du känna dig trygg att de efterlevande får ekonomiska förutsättningar för att gå vidare även om det värsta händer dig eller dina anställda.

För gruppföreträdare

För gruppföreträdare

Här får du all information du behöver för att ditt arbete som gruppföreträdare ska bli enkelt och smidigt.