100 miljoner till våra kunder. I år IGEN!

Att ta hand om varandra och det vi bryr oss om är vi bra på här i Skaraborg. Så bra att vi kan dela ut 100 miljoner kronor i återbäring i år igen till våra kunder. För en av fördelarna med ett kundägt bolag är att våra kunder är med och delar på överskottet - de ä gôtt att dela.

100 miljoner till våra kunder. I år IGEN!

De ä gôtt att dela

Beloppet som betalas ut är beroende av de sakförsäkringar som du hade hos oss under 2022. I mitten av augusti får du ditt återbäringsbesked. Återbäringen betalas ut i slutet av september. Har du inte registrerat ditt konto behöver du göra det innan den 8 september. Ni som tidigare fått återbäring behöver inte göra det igen om ni inte vill ändra kontonummer.

Välj hur du vill registrera ditt konto

Anmäl ditt bankgiro eller kontonummer för att ta del av återbäringen. Du kan göra det på två sätt:

  1. Ring oss på 0500 777 000
    Vardagar mellan 09.00 - 16:00 kan du ringa och ange vilket kontonummer vi ska sätta in pengarna på. Vi hjälper dig med resten.

  2. Mejla oss på aterbaring@LFskaraborg.se
    Om du vill ha insättningen på företagets bankgiro kan du välja att mejla det till oss.

Förmåner till dig som företagare!

Vårt unika helhetserbjudande gör det enklare för dig att driva ditt företag. Genom att låta oss ta hand om allt som rör bank, försäkring och pension är vi övertygade om att du får mer tid över till affärerna och att utveckla din verksamhet.

Hit går dina pengar

I filmen beskriver vi hur dina pengar fördelas inom bolaget och varför du ibland får pengar tillbaka.