Erbjudanden

Helhetslösningar för ditt företag

Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Du hittar smarta tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar, så att du får mer tid över till annat. Vi kan bank och försäkring och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dig och din verksamhet.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Startpaket för nyföretagare

Försäkra dig själv

Har du varit anställd har din arbetsgivare ansvarat för ditt skydd. Som egenföretagare behöver du ordna detta själv. Här är det minimiskydd vi rekommenderar.

  • Livförsäkring 50 kr/mån. Ekonomisk trygghet för din familj om du skulle avlida.
  • Olycksfallsförsäkring 35 kr/mån. Ersätter exempelvis kostnader och invaliditet orsakat av olycksfall.
  • Sjukförsäkring från 58 kr/mån. Täcker upp en del av inkomstbortfallet vid långvarig sjukdom.

Kontoret på fickan

Vår prisbelönta app ger dig möjlighet att sköta dina ärenden direkt i mobilen.

Försäkra ditt företag

Som ny företagare är det viktigt att du först ska har en företagsförsäkring. Vi har all kompetens för skadehantering lokalt och skadejour dygnet runt. Vi skräddarsyr din försäkring, exempel på skydd:

  • Företagets egendom
  • Störning eller avbrott i verksamheten
  • Hjälp vid tvister
  • Motorfordon
  • Försäkra dig själv

Nästa steg ...

Vi tar en kontakt med dig igen om cirka ett halvår när du är igång lite mer med verksamheten. Då stämmer vi av hur det går för dig så att du har rätt skydd. Så småningom är det viktigt att ge dig själv och anställda trygghet utöver lönen och även börja spara till din framtida lön. Men en sak i taget, fokusera först på att komma igång med företaget.


Kundtidning till dig som är företagare

Tidningen Hemmaplan

I tidningen Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag. Här hittar du spännande reportage om lokal företagsamhet. Som lokalt företag med skaraborgarna som enda intressenter vill vi också använda Hemmaplan som ett sätt att sprida den stolthet över Skaraborg som vi själva känner.