100 miljoner till våra kunder, i år IGEN!

2021 var ett bra år för Länsförsäkringar Skaraborg – rörelseresultatet var starkt. Därför kommer vi att betala ut återbäring till våra kunder. Du som hade sakförsäkring hos oss 2021 får vara med och dela på 100 miljoner kronor i återbäring. Registrera ditt kontonummer på Mina sidor så får du pengarna direkt på bankkontot.

Du som tidigare år registrerat ditt konto i samband med återbäring behöver inte göra det igen om du inte vill ändra kontonummer.

Så registrerar du ditt kontonummer på Mina sidor

 1. Logga in på lansforsakringar.se med BankID eller säkerhetsdosa

 2. Klicka på ditt namn (om du loggar in via en enhet med mindre skärm visas en symbol som liknar en människa) och välj Inställningar

 3. Kontrollera att vi har rätt mejladress och mobilnummer till dig under Kontaktuppgifter. Glöm inte att klicka på Spara och signera om du ändrar något

 4. Under Utbetalningskonto väljer du bank och lägger till kontonummer. Klicka på Spara ändringar. Om det finns ett konto registrerat sedan tidigare, kontrollera att det är rätt. Om inte, klicka på Ändra konto och uppdatera informationen

Nyhet! Registrera i vår app

Nu kan du registrera ditt kontonummer enkelt via vår app. Här hittar du en steg för steg-guide.

Till guiden

Så fungerar återbäring

Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag. Det innebär att när det går bra för oss kan vi betala ut återbäring till våra försäkringskunder. Du som har en sakförsäkring (till exempel en bil- eller hemförsäkring) hos oss har möjlighet att få tillbaka en del av din försäkringspremie. Dina inbetalade premier styr hur mycket du får tillbaka.

I mitten av augusti får du ditt återbäringsbesked med information om hur mycket återbäring just du får. Återbäringen betalas sedan ut i slutet av september.

Att du som kund får återbäring när det går bra för oss, är bara en av fördelarna med att vara del av ett lokalt kundägt bolag. Vårt främsta fokus är att skapa trygghet för skaraborgarna och bidra till att fler kan förverkliga sina drömmar. Vi finns där du finns. För all tid.

Lokal kampanj

.
 1. Bli Guldkund

  Låt oss ta hand om dina banktjänster och försäkringar så belönar vi dig genom vår kundbonus.

  Bli Guldkund

 2. Få hjälp med juridiken

  Ibland finns det situationer där det är viktigt att det finns juridiska avtal för att undvika tråkigheter och obehag.

  Våra juridiska tjänster

 3. Om något skulle hända

  Ekonomisk trygghet är viktigt om du eller någon i familjen skulle drabbas av en olycka eller en sjukdom.

  Våra personförsäkringar

Vem får återbäring?

 • För att få återbäring måste du ha haft minst en gällande sakförsäkring i ett länsförsäkringsbolag som valt att ge återbäring. Det kan vara en fordons- eller hemförsäkring, men inte pensions-, liv eller sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig?
 • Vi kommer att dela ut återbäring till våra sakförsäkringskunder. Sakförsäkring är nästan alla privat- och företagsförsäkringar (exempelvis boende och fordon) men inte pensions-, liv och sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig?