Nu delar vi ut 80 miljoner till våra kunder

2019 hade vi ett positivt resultat och därför kan vi dela ut återbäring på sammanlagt 80 miljoner kronor till våra försäkringskunder i Skaraborg. I mitten av augusti fick du ditt återbäringsbesked med information om hur mycket återbäring just du får.

Sista datumet att registrera ditt kontonummer för att få pengarna utbetalda i vecka 39 var den 6 september. Men du har fortfarande möjlighet att registrera ditt konto fram till 29 november och kommer då att få dina återbäringspengar utbetalda i slutet på året. Så gå in Mina sidor och registrera ditt konto enligt anvisningarna nedan.

Så registrerar du ditt kontonummer

 1. Logga in på lansforsakringar.se med BankID eller säkerhetsdosa

 2. Gå till Inställningar, som du hittar i den personliga menyn bredvid knappen Logga ut

 3. Välj Utbetalning och fyll i ditt kontonummer

 4. Passa även på att uppdatera dina kontaktuppgifter under Kontaktuppgifter

Så fungerar återbäring

Vi är ett kundägt bolag. Det innebär att när det går bra för oss kan vi betala ut återbäring till våra försäkringskunder. Du som har en sakförsäkring (till exempel en bil- eller hemförsäkring) hos oss har möjlighet att få tillbaka en del av din försäkringspremie. Dina inbetalade premier 2019 styr hur mycket du får tillbaka.

.

Vanliga frågor och svar om återbäring

 • Försäkringar

  För att få återbäring måste du ha haft minst en gällande sakförsäkring i ett länsförsäkringsbolag som valt att ge återbäring. Det kan vara en fordons-, hem-, och djurförsäkring, men inte pensions-, liv eller sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 416 av 524 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Vi kommer att dela ut återbäring till våra sakförsäkringskunder. Sakförsäkring är nästan alla privat- och företagsförsäkringar (exempelvis boende och fordon) men inte pensions-, liv och sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 400 av 525 har fått hjälp av svaret