Vad vill du få hjälp med?

Vi har gjort det lite enklare att driva företag

Företagsförsäkringar

Vi skräddarsyr försäkringen efter din verksamhet. Varje år stämmer vi av så att försäkringen täcker de skador som ditt företag behöver skydd för.

Bank och betaltjänster

Med vårt baspaket Bank får du konto för in-och utbetalningar, bankkort, bankgironummer, placeringskonto. Allt är enkelt att sköta via internetbanken eller vår prisbelönta mobilapp.

Tjänstepension & personförsäkring

Ge dina medarbetare trygghet utöver lönen. Vi hjälper dig att hitta rätt bland pensions- olycksfall, sjuk- och livförsäkringar.

Helhetslösningar för ditt lantbruk

Tillsammans skräddarsyr vi det skydd du behöver för ditt skogs- och lantbruk med lokal och smidig skadereglering. Vi ger dig även råd och tips för att undvika skador.

Företagsförsäkring för dig som nyligen startat eget företag

Med vår Starta företagsförsäkring får du ett ekonomiskt skydd vid avbrott i verksamheten, om du krävs på skadestånd eller dina saker skadas. Teckna redan idag, så är du försäkrad inom några minuter.

 • 6 månaders prova på-försäkring
 • Totalpris 1000 kronor
 • Brett försäkringsskydd

Ekonomisk trygghet med tjänstepension

Är du egenföretagare?

Som egenföretagare måste du själv ta ansvar för din tjänstepension.  Om du inte sparar i tjänstepension riskerar du en väsentligt lägre pension när du vill sluta jobba. Vi erbjuder pensionslösning och sjukförsäkring i ett.

Tjänstepension för egenföretagare

Har du anställda?

För dina anställda är tjänstepension en viktig jobbförmån. För ditt företag blir det lättare att attrahera och behålla kompetent personal om du erbjuder dem en bra pensionslösning med försäkringsskydd.

Tjänstepension för dig med anställda

Pensiontips till småföretagare

Småföretagare utan kollektivavtal är en grupp som behöver uppmärksammas om vikten av att ordna med bland annat tjänstepension. Här kan du läsa boken online.

Boken Småföretagare - öka din pension

Gör din skadeanmälan

Välj kategori
Så behandlar vi personuppgifter
 • Rädda, larma, släck - ring 112 om det är risk för liv
 • Begränsa skadan så mycket som möjligt
 • Polisanmäl alltid brott

Aktuella frågor & svar

 • Försäkringar

  När du gjort din skadeanmälan kontaktar vi dig nästa arbetsdag och berättar vad du behöver göra härnäst. Du får också information om vilken verkstad du kan vända dig till och om ett annat känt fordon varit med i olyckan kontaktar vi fordonägarens försäkringsbolag.

  Därefter gör verkstaden en skadebesiktning innan fordonet kan lämnas in på reparation.


  Hjälpte det här svaret dig? 3 av 6 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Om du råkar ut för en trafikolycka eller får en skada på ditt fordon är det snabbaste och enklaste sättet att anmäla skadan direkt på vår webbplats eller i vår app.

  I fyra enkla steg anmäler du din fordonsskada och skickar in din anmälan till oss:

  1. Beskriv hur skadan uppkom
   Det du behöver göra är att ange registreringsnummer på ditt fordon, ge en kort beskrivning av hur skadan uppkom och vart skadan på fordonet är.

  2. Tid och plats för händelsen
   På en karta kan du ange tid och plats för händelsen.

  3. Bifoga filer
   Det finns också möjlighet att bifoga bilder och andra dokument direkt i din skadeanmälan, till exempel bilder från din mobilkamera. Du kan också bifoga en eventuell polisanmälan eller kvitton på utlägg som uppstått i samband med skadan.

  4. Kontrollera uppgifter & skicka anmälan
   När du är klar får du en bekräftelse på e-post. Tänk på att spara ner ditt skadenummer om du vill komplettera din anmälan i efterhand.

  Hjälpte det här svaret dig? 5 av 7 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Om du behöver lämna in din bil på reparation kan du få ersättning för hyrbil om du har någon av våra tilläggsförsäkringar. Du har också rätt till ersättning om ett annat svenskt fordon är ansvarig för olyckan.


  Hjälpte det här svaret dig? 4 av 8 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  För dig som har en bil med minst trafikförsäkring via Länsförsäkringar som du väljer att ställa av, kommer den automatiskt att göras om till en avställningsförsäkring och du kommer att få information från oss om dina uppdaterade villkor.

  Ska du börja använda din bil igen efter en avställningsperiod?
  I så fall behöver du inte anmäla det till oss, vi får information direkt från Transportstyrelsen om att du har ställt på din bil och du får då automatiskt tillbaka den försäkringsomfattning som du hade innan avställningen.

  Det är bara om du vill göra några ändringar i försäkringen som du behöver kontakta oss. Din försäkring börjar gälla när påställningen har registrerats hos Transportstyrelsen och då kan du börja köra din bil igen.

  Läs mer om av- och påställning på Transportstyrelsens webbplats.


  Hjälpte det här svaret dig?
 • Försäkringar

  Det är ett fel som vi arbetar med att lösa. Betalningarna syns inte men är genomförda som vanligt. Du kan alltid kontakta Bangirot så hjälper de dig. Du når dem på 08-725 60 92.


  Hjälpte det här svaret dig? 6 av 7 har fått hjälp av svaret

Kontakta oss

Alla kontaktuppgifter