Branschförsäkring

Branschanpassad företagsförsäkring

Vi har företagsförsäkringar för nästan alla branscher. Du kan vara konsult i tjänsteföretag, lantbrukare, läkare med praktik, butiksinnehavare eller fastighetsägare – för att nämna några. Vi tar fram en specialanpassad försäkring för just ditt företag eller lantbruk.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Helhetslösningar för ditt företag

Försäkring för tjänsteföretag

tjänsteföretagsförsäkring

Till dig som driver ett tjänsteföretag erbjuder vi en försäkring som är speciellt utformad för tjänstebranschens unika förutsättningar och villkor. Vi har dessutom marknadens lägsta självrisk.

För det nystartade småföretaget

Har du nyligen startat företag? Vi har samlat det du behöver i en prova på-företagsförsäkring som gäller under sex månader. Den ger ditt företag ett brett skydd och har inga krångliga tillval. 


Alla branscher och försäkringar

Företagsförsäkringar

Hos oss är det alltid du och ditt företag som står i centrum. Eftersom alla företag har olika behov skräddarsyr vi din företagsförsäkring så att den passar din verksamhet.  Vi gör det enklare för dig att sköta ditt företag.

Lantbruksförsäkringar

För dig som driver lantbruk har vi försäkringar som täcker gården, djuren, skogen, dina ekonomibyggnader och ditt bostadshus. Du väljer själv det skydd som bäst passar din verksamhet. Vi gör det enklare för dig att sköta din verksamhet