20% lägre pris på sjukvårdsförsäkring

Med sjukvårdsförsäkringen får du och dina medarbetare tillgång till en komplett vårdkedja i form av snabb specialistvård, effektiv rehabilitering och tillgång till hälsofrämjande tjänster. För dig som inte haft vår sjukvårdsförsäkring tidigare erbjuder vi 20% lägre pris det första året.

Trygghet för det mindre företaget

  • Vårdgaranti – träffa specialistläkare inom sju dagar.
  • Kostnader för vård och rehabilitering är inkluderade.
  • Sjukvårdsrådgivning dygnet runt.

Snabb vård

Om du blir sjuk ser vi till att du snabbt får rätt hjälp. Med sjukvårdsförsäkringen får du medicinsk rådgivning direkt och får träffa en specialistläkare inom max sju dagar.

Effektiv rehabilitering

Vägen tillbaka till arbete efter sjukskrivning är ofta lång och du kan behöva stöd och hjälp. Det innebär ett stort ansvar för dig som företagare. Därför ingår rehabilitering i sjukvårdsförsäkringen.

Hjälp att förebygga

I sjukvårdsförsäkringen ingår hälsofrämjande och förebyggande tjänster. Så att du kan hålla dig frisk på lång sikt. Många sjukdomar och besvär går att förebygga, och det kan vi hjälpa dig med.

sjukvardsforsakring-pussel-vard-152x152.png

Sjukvardsforsakring-rehab-pussel-152x152.png

sjukvardsforsakring-pussel-halsotjanster-152x152.png

20% lägre pris till nya kunder

Det blir allt vanligare att företag väljer att teckna sjukvårdsförsäkring för att attrahera den bästa arbetskraften och investera i medarbetarens hälsa – gör det du med så får du vår nykundsrabatt.

Jag vill veta mer & få prisförslag

  1. Fyll i formuläret.
  2. Vi återkommer med ett prisförslag som baseras på den försäkrades ålder och med 20% avdrag på grundpriset.
  3. Du godkänner och intygar att du är fullt arbetsför.
  4. Klart – du har nu marknadens mest kompletta sjukvårdsförsäkring för företag.

Rabatterbjudandet är tidsbegränsat och gäller första året för företag som inte haft en sjukvårdsförsäkring hos oss tidigare. Försäkringen kan tecknas till den dag du fyller 64 år.

Sjukvårdsförsäkringen i samband med Corona

COVID-19 omfattas av smittskyddslagen och ingenting som omfattas av smittskyddslagen ingår i sjukvårdsförsäkringen. Läs mer


Länsförsäkringar