Ditt lokala länsförsäkringsbolag

Om Länsförsäkring Kronoberg

Vår lokala närvaro är vår styrka

Välkommen till det lokala kundägda bolaget som erbjuder trygghetslösningar och finansiella tjänster i Kronobergs län - Länsförsäkring Kronoberg.

Till vår personal på kontoren i Växjö, Ljungby och Älmhult, Alvesta och nu Tingsryd kan du vända dig när du vill ha lokal och personlig service samt kloka råd när det gäller bank och försäkring.

Du äger oss

Är du kund hos Länsförsäkring Kronoberg är du också delägare. Vårt mål är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan att erbjuda prisvärda produkter och hög servicegrad. Blir det pengar över, går de till dig som kund och delägare, antingen i form av återbäring eller sänkta premier.

Allt för din ekonomiska trygghet

Länsförsäkring Kronoberg är idag ett komplett finansiellt varuhus som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe.

Läs mer om Länsförsäkring Kronoberg

Hållbarhet

Frågor om ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet har för Länsförsäkringar alltid varit mer en naturlig del av verksamheten än en vald strategi. 23 kundägda bolag som gemensamt äger Länsförsäkringar AB – hela verksamheten med enda syfte att skapa trygghet för kunder och ägare.

Läs mer om länsförsäkringsgruppens och ditt lokala länsförsäkringsbolags hållbarhetsarbete