Betala enkelt med Swish

Anslut ditt mobilnummer till Swish

Logga in och skaffa Swish

Med Swish kan du skicka och ta emot pengar med mobilen. För att ansluta dig loggar du in på Mina sidor och går till Swish, som du hittar under den personliga menyn bredvid knappen Logga ut. Du kan också ansluta till Swish via appen. Gå in under Inställningar och Swish.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Skaffa Swish

Anslut dig till Swish i vår mobilapp eller logga in på Mina sidor. Har du en Windows Phone ansluter du dig på Mina sidor.

Ändra beloppsgräns

För att ändra beloppsgräns loggar du in på Mina sidor och går till Swish, som du hittar under den personliga menyn bredvid knappen Logga ut.

Om du ska swisha belopp mellan 50 001 och 150 000 kronor ringer du Telefonbanken på 0771-666 555 så höjer vi beloppsgränsen tillfälligt.

Swisha snabbare med QR-kod

All information fylls i automatiskt när du skannar en QR-kod. Du kan också skapa en egen QR-kod som andra kan betala till.

Läs mer om att swisha med QR-kod

Swisha en personlig hälsning

Swisha din betalning med ett kort och en personlig hälsning. Du kan välja mellan olika illustrationer och när mottagaren får din Swish visas den som ett paket i appen.

Läs mer om funktioner i Swish

Har du företag eller en organisation?

Se Swish Företag eller Swish Handel


Swish för barn och ungdom

För över veckopengen till barnen med Swish

Med Swish kan du enkelt föra över pengar till barnen. Allt de behöver är ett ungdomskonto och en mobiltelefon.

Ditt barn skaffar Swish genom att själv logga in på Mina sidor. 

Logga in

När barnen själva ska swisha pengar

Swish är dessutom praktiskt för barnen själva. Då kan de enkelt föra över pengar om de lånat av en kompis eller om de vill dela på biobesöket.

Barn behöver ett Mobilt SäkerhetsID/LFID för att kunna skicka pengar med Swish. För att skaffa det behöver båda föräldrarna följa med till ett av våra kontor. Det går också bra att ta med en fullmakt från den andra föräldern.

Läs mer om Mobilt SäkerhetsID/LFID

Ungdomar 16-18 år som tjänar egna pengar och har ett privatkonto hos oss, kan själva logga in i internetbanken och ansöka om Mobilt BankID och Swish.


Villkor & viktig information

Här får du fördjupad information om Swish. Kontakta oss om du har frågor


Vanliga frågor och svar

 • Försäkringar

  Om du har kvar samma mobilnummer behöver du bara ladda ner och aktivera Swish-appen i din nya mobil. Har du bytt telefonnummer behöver du först avsluta Swish på Mina sidor och sedan ansluta dig igen till tjänsten med det nya mobilnumret och aktivera Swish-appen på nytt.


  Hjälpte det här svaret dig? 77 av 143 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  När du skaffar Swish får du en beloppsgräns på 10 000 kronor att skicka under en vecka. Du kan ändra beloppsgränsen genom att logga in på Mina sidor och gå till Swish i menyn.


  Hjälpte det här svaret dig? 218 av 338 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Om du ska swisha belopp mellan 50 001 och 150 000 kronor ringer du Telefonbanken på 0771-666 555 så höjer vi beloppsgränsen tillfälligt.


  Hjälpte det här svaret dig? 241 av 323 har fått hjälp av svaret