Henrik tror på att vara nära företagarna

Behöver ditt företag rådgivning gällande era försäkringar? Kontakta mig redan idag!

Hej! Jag heter Henrik Andersson och är försäkringsrådgivare.

Du hittar mig oftast på något av våra kontor i Tingsryd eller Växjö. Eller kanske allra troligast - ute på något av Kronobergs alla inspirerande företag. Att träffa er företagare på plats, med egna ögon, och få se det jobb ni gör - det är det roligaste med mitt jobb. Det gör att min vilja att erbjuda det bästa behovet för dig och ditt företag alltid är stark.

Att få jobba lokalt gör stor skillnad. Att som företag alltid ha tillgång till en och samma person de kan ringa betyder mycket, vet jag. Jag är stolt över att att jobba i min hembygd på ett så pass lokalt förankrat och engagerat bolag. När jag kommer med grabbens fotbollslag till planen i Pjätteryd och ser en Länsförsäkring Kronoberg-logga blir jag stolt. Vi finns verkligen överallt i länet.

Under många år spelade jag ishockey, i SHL såväl som i Österrike och Italien. Men jag började karriären i Växjö och avslutade i Tingsryds AIF. Det känns väldigt fint. Mitt driv att alltid göra mitt bästa och aldrig lämna ifrån mig något halvdant, det har jag tagit med mig på hockeyn in i mitt nuvarande jobb. Det tror jag märks hos mina kunder!

Hör av dig om du vill ses och prata företagsförsäkringar. Eller hockey. Jag bjuder på fika! 

Fyll i så ringer jag dig!

Fyll i så ringer jag dig!
Icons/70px/Quotation-mark-70
Mitt driv att alltid göra mitt bästa tror jag märks hos mina kunder
Henrik Andersson

Att kombinera kompetensen om företagsförsäkringar med en entuasiasm, nyfikenhet och handlingskraft - det är vårt löfte till dig som kund hos oss. Länsförsäkring Kronoberg är det lokala, kundägda bolaget med skadeservice nära till hands på våra kontor i länet. Välkommen!