Erbjudanden

Helhetslösningar för ditt företag

Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Samla din ekonomi och dina försäkringar på ett och samma ställe så att du får mer tid över till annat. Tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och din verksamhet.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Aktuella erbjudanden

Larmpaket till ditt företag

Gratis rökdetektor om du beställer ett grundpaket. Erbjudandet är unikt till Länsförsäkringar Uppsala (Uppsala län) företagskunder. 

Smidesgaller, rullgaller och elstängsel

Galler och jalusier är ett effektivt sätt att skydda företaget mot skadegörelse, brand och inbrott. Som kund hos oss har du rabatter på arbete och material från Fortress Axalux.

Lås till fordon

Genom att montera ett godkänt lås minskar du risken att bli av med ditt fordon, tillbehör eller redskap. Vissa tillbehör, redskap och fordon måste enligt villkoret vara låsta med godkänt lås för att stöldförsäkringen ska gälla fullt ut.

Finoljefilter

Undvik maskinskador! Förläng livslängden på ditt fordon! Med hjälp av ett finoljefilter kan partiklar skiljas från oljan som annars kan orsaka skada på motor/hydrauliksystem.

Spårsändare

Återfå stulet fordon! Med hjälp av en spårsändare kan ett stulet/tillgripet fordon pejlas och återfinnas. Har du en entreprenadmaskin som är 5 år eller nyare? Hyr du ut din maskin som är värd minst 100 000 kr? Då måste maskinen ha en spårsändare för att stöldförsäkringen ska gälla fullt ut. Tillgrips ett fordon utrustad med spårsändare, reducerar vi grundsjälvrisken till 0 kr.