En ekonomisk plan - för livet

Trygga din framtid på ett smart sätt

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj ditt bolag för att hamna rätt.

Många företagare ser sitt företag som sin pensionsförsäkring. Men för att trygga både din pension och företagets framtid krävs en smart planering med välgrundade beslut gällande bolagets överskott och likviditet.

För att du ska kunna nå dina personliga mål, samtidigt som ditt företag ska kunna nå sina mål, behövs en genomtänkt plan. Därför kan du, med hjälp av en rådgivare, få hjälp med hur du kan tänka med allt från löneutbetalning och aktieutdelning till vad som skulle hända vid sjukdom. Vi ger dig ett förslag på ditt privata sparande, ditt pensionssparande och sparande i bolaget, så att du kan trygga både din och företagets framtid.

Anpassat sparande efter dig

För vissa passar det att spara privat eller i en pensionsförsäkring, medan det för andra är det bättre att spara i bolaget. Din förväntande pension kanske ligger under brytpunkt för statlig skatt, vilket gör att pensionssparande kan passa bra.
Kanske överstiger din lön och aktieutdelning till låg beskattning dina behov, vilket gör ett privat sparande lämpligt. Skulle det däremot vara dyrt att få ut pengar ur bolaget idag kan ett sparande i bolaget vara ett bättre alternativ.
En rådgivare hjälper dig att anpassa ditt sparande utifrån dina unika behov.

Så funkar det

Dina behov - nu och i framtiden

Tillsammas med en rådgivare går ni igenom dina behov och vilken inkomst du behöver idag. Ni blickar sedan framåt och går igenom dina drömmar och vad de kostar, planerar din pension och vilken inkomst du då behöver. Ni diskuterar även hur en eventuell sjukdom skulle påverka din framtid och hittar tillsammans åtgärder som kan behöva vidtas.

Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer och bokar ett möte.

Kontakta oss