Din bästa bilaffär börjar här

Om du är i behov av bil för ditt företag eller lantbruk så är det här för dig. Genom vårt eget finansbolag Wasa Kredit erbjuder vi förmånlig bilfinansiering oavsett märke eller leverantör, samt finansierar både person- och transportbilar för dig som företagare.
  1. Du väljer bilmodell

  2. Personlig kontaktperson

  3. Alla märken och leverantörer

Finansiera din bil genom Wasa Kredit

Wasa Kredit ägs av Länsförsäkringar Bank och erbjuder bland annat leasing och avbetalning till företag, både direkt som via utvalda samarbetspartners. I ett nära samarbete inom länsförsäkringsgruppen och ditt lokala länsförsäkringsbolag har vi möjligheten att erbjuda dig som företagare eller lantbrukare en helhet med bank, finansiering och försäkring – på ett och samma ställe.

Du behöver bara välja bil

Du väljer bilen – Wasa Kredit ordnar din finansiering och förhandlar fram bästa priset i nära samarbete med bilhandlare i hela Sverige. När du har valt bilmodell tar vi hand om upphandlingen oavsett om du väljer en personbil, transportfordon eller en hel vagnpark. För dig med flera bilar erbjuder vi vagnparksadministration och möjlighet till samfakturering för möjliggöra en tydligare överblick, enklare hantering och en lägre totalkostnad för din vagnpark. Om du inte längre vill ha kvar din gamla bil så hjälper vi dig med en lösning för det.

Med Wasa Kredit får du ett förmånligt finansieringserbjudande oavsett vilken bil eller modell som du eller dina medarbetare är intresserade av. Att finansiera din nästa bil genom Wasa Kredit är smidigt, tryggt och enkelt.