Hypotekslån för företag
Hypotekslån för företag

Hypotekslån för företag

Länsförsäkringars hypotekslån företag passar bra när du ska köpa ny eller investera i en befintlig fastighet.

  • Köpa, renovera eller bygga om
  • Fast eller rörlig ränta
  • Individuell återbetalningstid

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj ditt bolag för att hamna rätt.

Finansiering av ditt fastighetsprojekt

Oavsett om du ska bygga om, bygga ut, eller köpa nytt, så kan vi hjälpa dig med finansiering av ditt fastighetsprojekt.

Ränta och amortering

Hos oss kan du låna till din näringsfastighet med fast eller rörlig ränta och individuellt anpassad återbetalningstid. Vi kommer tillsammans överens om en amorteringsplan utifrån dina behov. Du väljer själv om ränta och amortering ska betalas månads- eller kvartalsvis. Ränta betalas bara på den aktuella skulden.

Lånet ska vara säkerställt med pantbrev med fullt belåningsvärde och den finansierade fastigheten ska över tid visa ett positivt kassaflöde.

Hur mycket får jag låna?

Hur mycket du får låna avgörs av företagets kassaflöde och återbetalningsförmåga, samt den egna insatsen. Även fastighetens marknadsvärde och geografiska läge påverkar hur mycket du kan låna.

Fastighetslån för bostadsrättsföreningar

Vårt hypotekslån lämpar sig även för bostadsrättsföreningar. Representerar du en bostadsrättsförening under ombildning hjälper vi självklart även till med medlemmarnas finansiering.

Våra experter hjälper dig

Våra företagsrådgivare har god kunskap om fastighetsmarknaden i din region och hjälper dig till en trygg fastighetsaffär. Boka ett möte så hjälper vi dig.