Skadeanmälan

Gör din skadeanmälan

Anmäl fordonsskador i appen

Har du råkat ut för en olycka med ditt fordon eller har något gått sönder? Anmäl det direkt i appen. Ladda ner appen här:

Skadedjursbekämpning

Sanering mot bostadsohyra och skadedjur ingår alltid i villahem-, villa- och fritidshusförsäkringen. Anmäl skada eller läs mer här

Försäkringsbedrägeri

Har du sett något konstigt? Misstänker du bedrägeri? Eller har du information om stulna fordon, båtar eller andra föremål? Läs mer här.

Är du utomlands?

Vid skada utomlands ska du kontakta vår samarbetspartner SOS International på telefon +46-8-670 4000. De har flerspråkig personal som hjälper till vid denna typ av skador.

SOS International

Vård via din sjukvårdsförsäkring

Om du har sjukvårdsförsäkring, ring 0771-666 115

  • Vårdbokning, vardagar 8-18
  • Sjukvårdsrådgivning, alla dagar dygnet runt
  • Personligt samtalsstöd, alla dagar, dygnet runt

När du har anmält en skada

Det här händer med din anmälan

När du har gjort en skadeanmälan gör vi allt vi kan för att lösa det så snart som möjligt. Generellt arbetar vi med anmälan i tre steg.

Komplettera din skadeanmälan

Har du missat några uppgifter i din redan inskickade anmälan? Då kan du enkelt uppdatera och komplettera din anmälan i efterhand.

Verkstäder och reparatörer

För att din skada ska bli åtgärdad så bra som möjligt samarbetar vi med olika företag som utför fackmannamässiga reparationer.

Om vi inte är överens

Om du är missnöjd med vårt beslut så är vi naturligtvis beredda att ompröva vårt beslut om det tillkommit nya omständigheter eller om vi missförstått varandra.