Vad vill du få hjälp med?

Samla allt på ett ställe

Företagsförsäkringar

Vi skräddarsyr försäkringen efter din verksamhet. Varje år stämmer vi av så att försäkringen täcker de skador som ditt företag behöver skydd för.

Bank och betaltjänster

Med vårt baspaket Bank får du konto för in-och utbetalningar, bankkort, bankgironummer, placeringskonto. Allt är enkelt att sköta via internetbanken eller vår prisbelönta mobilapp.

Tjänstepension & personförsäkring

Ge dina medarbetare trygghet utöver lönen. Vi hjälper dig att hitta rätt bland pensions- olycksfall, sjuk- och livförsäkringar.

Helhetslösningar för ditt lantbruk

Tillsammans skräddarsyr vi det skydd du behöver för ditt skogs- och lantbruk med lokal och smidig skadereglering. Vi ger dig även råd och tips för att undvika skador.

Företagsförsäkring för dig som nyligen startat eget företag

Med vår Starta företagsförsäkring får du ett ekonomiskt skydd vid avbrott i verksamheten, om du krävs på skadestånd eller dina saker skadas. Teckna redan idag, så är du försäkrad inom några minuter.

 • 6 månaders prova på-försäkring
 • Totalpris 1000 kronor
 • Brett försäkringsskydd

Ekonomisk trygghet med tjänstepension

Är du egenföretagare?

Vår tjänstepension för egenföretagare ger ett bra skydd vid sjukdom och olycksfall. Ett enkelt sätt att komma igång med ditt sparande.

Tjänstepension för egenföretagare

Har du anställda?

Tjänstepension är en viktig jobbförmån för dina anställda. Genom oss kan du erbjuda dem en bra pensionslösning med försäkringsskydd.

Tjänstepension om du har anställda

kvinna jobbar pa cafe.jpg

Gör din skadeanmälan

Välj kategori
Så behandlar vi personuppgifter
 • Med vårt renoveringslån kan du få hjälp med oväntade kostnader. Läs mer

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Aktuella frågor & svar

 • Försäkringar

  Med ett företagskonto får ditt företag en effektivare hantering av kund- och leverantörsbetalningar, löner och skatter eftersom alla in- och utbetalningar samlas på ett och samma konto.Till företagskontot går det också att ansluta bankgironummer, betaltjänster, kort och kontokredit. På Mina sidor kan företaget logga in och se information om kontohändelser dygnet runt och skapa egna kontoutdrag.

  Läs mer om vårt baspaket med banktjänster för företagare


  Hjälpte det här svaret dig? 10 av 17 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Ditt Gröna kort är ett bevis för att du har en bilförsäkring. Beställ ditt Gröna kort senast fem dagar innan du åker. Information och tips om hur försäkringen gäller och vad du ska göra om det inträffar en skada, får du i vår broschyr Att bila utomlands. Om du beställer ett Grönt kort bifogas denna broschyr automatiskt.

  Läs mer om grönt kort och vilka länder som är aktuella.


  Hjälpte det här svaret dig? 204 av 376 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  För att kunna logga in och använda Mina sidor behöver du först ansluta företaget till våra digitala tjänster.

  När du har anslutit företaget och är på lansforsakringar.se, klickar du på Logga in för att komma till Mina sidor. Du kan logga in på Mina sidor på flera olika sätt. Om du redan har loggat in en gång, som till exempel privatkund, kommer det senast använda alternativet att vara förvalt. Om du vill logga in på ett annat sätt, som till exempel företag, klickar du på "Ändra" för att se alla alternativ.

  Du kan välja mellan följande inloggningssätt:

  • Mobilt BankID
  • BankID
  • Säkerhetsdosa
  • Extra säkerhetsdosa

  Hjälpte det här svaret dig? 11 av 35 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Oavsett vilken bransch du är verksam i behöver du en företagsförsäkring. Det gäller stora som små och det gäller även om företaget bara består av dig själv. Om du till exempel sitter hemma och arbetar så täcker hemförsäkringen bara stölder och skador i ditt hem. Den täcker inte skador på saker som tillhör ditt företag som din dator. Om olyckan är framme och du spiller vatten över din dator kommer du att behöva ersätta den själv.

  En företagsförsäkring är också bra att ha om du skulle göra ett misstag som kommer att kosta din kund pengar eller om du hamnar i en tvist och blir skadeståndsskyldig.

  Läs mer om vår företagsförsäkring


  Hjälpte det här svaret dig? 9 av 14 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Det är ett fel som vi arbetar med att lösa. Betalningarna syns inte men är genomförda som vanligt. Du kan alltid kontakta Bankgirot så hjälper de dig. Du når dem på 08-725 60 92.


  Hjälpte det här svaret dig? 8 av 19 har fått hjälp av svaret

Kontakta oss

Alla kontaktuppgifter