Helhetserbjudande till dig som företagare

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är ditt kundägda bank- och försäkringsbolag. Vi finns nära dig och följer ditt företag genom åren. Hos oss får du svar på dina bank- och försäkringsfrågor genom en personlig bankkontakt. Vi vill ge dig trygghet så du kan fokusera på ditt företagande.

Kundmöte

Försäkringar för din verksamhet

Genom lokal skadereglering, förebyggande råd och tips samt en årlig genomgång av dina behov ger vi dig ett fullständigt och skräddarsytt skydd för företagets egendom. Vi ser även till att ditt skydd täcker eventuella skadeståndskrav eller ekonomiska förluster som ett avbrott i verksamheten kan leda till för företagets egendom och verksamhet.

Skydd för dig själv och dina medarbetare

Som företagare är det viktigt att du ger dig själv och dina anställda en ekonomisk trygghet vid långtidssjukskrivning, olycksfall, långsam vård eller dödsfall. Dessutom är det viktigt att trygga en bra inkomst till pensionen, både för dig och dina anställda. Vi hjälper dig att kartlägga vilka behov du har som företagare och anpassar därefter en skräddarsydd tjänstepensionslösning som du och dina anställda kan känna sig trygg med.

Sätt för dig att hantera din ekonomi och ta betalt

Våra banktjänster underlättar för dig som företagare och tillsammans hittar vi den bästa mixen för dig och ditt företag. Utöver lättillgängliga tjänster och brett produktutbud får du tillgång till vår långa erfarenhet av företagsrådgivning i vår del av Skåne. Tillsammans får vi ditt företag att växa.

För dig som har många in- och utbetalningar har vi särskilt anpassade tilläggstjänster och kan i samarbete med Fortnox erbjuda ett brett utbud av speciallösningar.

Helhetserbjudande till dig som företagare - broschyr

Läs mer om våra försäkringar och banktjänster för dig som företagare

Vi finns här lokalt för dig

På våra kontor kan du klara av alla dina bank- och försäkringsfrågor på en gång. Vi finns och bor nära dig i vår del av Skåne och du väljer själv om du önskar ett fysiskt eller digitalt möte, om du vill mejla eller ringa oss. 

Kontakta oss