"Bygd" – Magasinet för alla gävleborgare

"En bygd är ett bebyggt område i landsorten, vilket enligt tradition utgör en historisk, kulturell och geografisk enhet. Namnet kommer av fornsvenskans byghþ: med betydelsen bygga."

VÅRA KUNDER ÄGER!

Det brukar ju sägas att det är gästerna som gör festen. Ett uttryck som stämmer bra, tycker jag, och som dessutom känns rätt sympatiskt. Festen formas helt enkelt av gästerna.På samma sätt som Länsförsäkringar Gävleborg formas av kunderna. Det känns också sympatiskt.

Det är kunderna som äger Länsförsäkringar Gävleborg. Kundägt är ett verkligt vackert ord som innebär att kunderna ytterst styr det här bolagets riktning. Vi som arbetar här finns till för er och kämpar varje dag för att det bolag vi gemensamt äger ska bli så bra som möjligt. Och för att livet här i Gävleborg ska bli ett bra liv att leva för alla oss som bor här. Länsförsäkringar Gävleborg fortsätter därför att på olika sätt bidra till att alla, inte minst barn och unga, ska få en meningsfull fritid.

I mer än 160 år har vi hjälpts åt nu! 
Och funnits där ni finns!
Fantastiskt!

I vårt magasin Bygd får ni möta gävleborgare. Förstås. Det finns så enormt många intressanta människor här. Jag ser det som att vi med Bygd låter er träffa varandra. För mig som VD är det en ära att få möta så många av er varje dag, varje vecka, varje månad.

Ofta gör det faktiskt mitt jobb till just en fest. Tack för att ni gör den så trevlig!

Trevlig läsning!

P-O Bäckström
Vd Länsförsäkringar Gävleborg