Erbjudanden

Vi hjälper dig hitta rätt lösning

Som kund hos Länsförsäkringar får du tillgång till allt det som ger dig en bättre och tryggare vardag. Vi hjälper dig att hitta rätt lösningar oavsett om det handlar om sparande eller att du och din familj är rätt försäkrade.

Kontakta oss

Vi finns nära dig och hjälper gärna till att hitta en lösning som passar dig och dina behov.

Bli Helkund och få upp till 20 % rabatt

Att vara Helkund hos oss innebär att du har samlar dina försäkringar och bankaffärer hos oss. Ett klokt val som gör din tillvaro både enklare och mer lönsam. För att ta del av vår helkundsrabatt behöver du som ett grundvillkor ha ditt boende försäkrat hos oss, exempelvis hemförsäkringen.

Läs mer om hur du blir helkund
  • Prisbelönt internetbank och mobilapp
  • Vi är kundägda
  • Samla mer så får du rabatt

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Aktuella erbjudanden

Rabatt på din båtförsäkring

Om du tar hand om den

Vi vet att din båt representerar allt från frihet på öppet hav till ett skönt dopp i en varm sommarvik. Vi vet också att båtar är stöldbegärliga och utsätts då och då för skadegörelse. Men om du lovar att ta hand om den kan du få rabatt på försäkringen.

Erbjudande Studentpaketet

För dig som pluggar på Högskolan i Gävle

Länsförsäkringar Gävleborg erbjuder ett förmånligt studentpaket för 52 kr/månad som innehåller både bank och försäkring. I paketet ingår ett privatkonto med bankkort samt Internet- och telefonbank, en hemförsäkring och en olycksfallsförsäkring. Självklart ingår även vår app. Paketet gäller dig som studerar på heltid vid Högskolan i Gävle och bor i Gävleborgs län.

Tillsammans ser vi över din villa

För att öka din trygghet och jobba för miljon

Med 160 års erfarenhet av försäkringar vet vi var riskerna finns och hur man bäst hittar, förebygger och skyddar sitt hus mot t ex brand, inbrott, vattenskador och hussvamp. Därför erbjuder vi nya villakunder ett hembesök där vi tillsammans tittar över om det finns risk för framtida skador så att vi ökar tryggheten och säkerheten för dig, håller skadekostnaderna nere och samtidigt gör något viktigt för vår miljö.

Gratis bilförsäkring i tre månader

För dig som köper din bil hos en bilhandlare

Om du köper din bil hos en bilhandlare, bjuder vi på en 3 månaders prova-på-försäkring. Vi har tagit fram ett färdigt försäkringspaket som ger ett omfattande skydd för dig själv, din bil och dina medtrafikanter. Läs mer om hur du kan ta del av erbjudandet.
 

Hemlarm

Öka din säkerhet och sänk dina kostnader

Nu erbjuder vi dig som är kund hos Länsförsäkringar Gävleborg en av marknadens högsta rabatt på ett hemlarm som skyddar mot inbrott, brand och vattenskador och med konstant uppkoppling mot en larmcentral som agerar inom 30 sekunder om något händer. Och du - när du har ett hemlarm installerat och det är kopplat till en larmcentral får du dessutom 10 procent rabatt på din hemförsäkring.

Gratis gravidförsäkring

Försäkringen för dig som väntar barn

Vi har lyssnat på våra kunder och tagit fram en gravidförsäkring som ger ett bättre skydd för både barnet och den gravida. Försäkringen täcker många diagnoser och ger i många fall en högre ersättning. Gravidförsäkringen finns i två varianter: en gratis Basförsäkring som ger ett olycksfallsskydd och en Gravidförsäkring Plus som ger ett mer omfattande skydd för den gravida och barn.