Erbjudanden

Vi hjälper dig hitta rätt lösning

Som kund hos Länsförsäkringar får du tillgång till allt det som ger dig en bättre och tryggare vardag. Vi hjälper dig att hitta rätt lösningar oavsett om det handlar om sparande eller att du och din familj är rätt försäkrade.

Kontakta oss

Vi finns nära dig och hjälper gärna till att hitta en lösning som passar dig och dina behov.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Våra aktuella erbjudanden

Ta del av vårt bästa erbjudande – bli Helkund!

Det ska vara både tryggt och bekvämt att ha hela sin ekonomi samlad på samma ställe

Att vara Helkund hos oss innebär att du har samlar dina försäkringar och bankaffärer hos oss. Ett klokt val som gör din tillvaro både enklare och mer lönsam. För att ta del av vår helkundsrabatt behöver du som ett grundvillkor ha ditt boende försäkrat hos oss, exempelvis hemförsäkringen.

Rabatt på din båtförsäkring

Om du tar hand om den

Vi vet att båtar är stöldbegärliga och utsätts då och då för skadegörelse. Men om du lovar att ta hand om den kan du få rabatt på försäkringen.

Erbjudande Studentpaketet

För dig som pluggar på Högskolan i Gävle

Länsförsäkringar Gävleborg erbjuder ett förmånligt studentpaket som innehåller både bank och försäkring. I paketet ingår ett privatkonto med bankkort samt Internet- och telefonbank, en hemförsäkring och en olycksfallsförsäkring. 

Tillsammans ser vi över din villa

För att öka din trygghet och jobba för miljon

Vi vet var riskerna finns och hur man bäst hittar, förebygger och skyddar sitt hus mot exempelvis brand, inbrott, vattenskador och hussvamp. Därför erbjuder vi nya villakunder ett hembesök.

Gratis bilförsäkring i tre månader

För dig som köper din bil hos en bilhandlare

Om du köper din bil hos en bilhandlare, bjuder vi på en 3 månaders prova-på-försäkring. Vi har tagit fram ett färdigt försäkringspaket som ger ett omfattande skydd för dig själv, din bil och dina medtrafikanter.

Hemlarm

Öka din säkerhet och sänk dina kostnader

Vi erbjuder dig en av marknadens högsta rabatter på ett hemlarm som skyddar mot inbrott, brand och vattenskador och med konstant uppkoppling mot en larmcentral. Dessutom får du 10 procent rabatt på din hemförsäkring om du har larmet.

Gratis gravidförsäkring

Försäkringen för dig som väntar barn

Vi har lyssnat på våra kunder och tagit fram en gravidförsäkring som ger ett bättre skydd för både barnet och den gravida. Försäkringen täcker många diagnoser och ger i många fall en högre ersättning.