Erbjudanden

Låt oss ge dig Guldkänslan

Som Guldkund hos oss kan du få rabatt på din hemförsäkring, bilförsäkring eller barnförsäkring – för att nämna några fördelar.

Vill du veta mer om våra erbjudanden?

Vi har många bra erbjudanden som gör din vardagsekonomi ännu enklare. Kontakta oss så berättar vi mer.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Bli Guldkund och få 20% på dina försäkringar - plus andra förmåner

Ta del av hela vårt erbjudande och bli en av våra Guldkunder

Som Guldkund får du hela din vardagsekonomi samlad på ett ställe och samtidigt bättre koll på familjens trygghet. Smart, eller hur? Då slipper du göra fler krångliga val i vardagen och får tid över till annat.

Dessutom är det lönsamt. Som Guldkund hos oss kan du få rabatt på din hemförsäkring, bilförsäkring och barnförsäkring – för att nämna några fördelar.

Läs mer om rabatter och förmåner som Guldkund


Aktuella erbjudanden

Spara pengar och slipp läckage med vattenfelsbrytare

Vill du slippa oroa dig för att få en vattenläcka hemma? Då ska du skaffa en vattenfelsbrytare som stänger av vattnet om det skulle börja läcka.

Just nu har vi flera rabatter för dig som har din villa försäkrad hos oss och installerar en vattenfelsbrytare:

  • 3 000 kr i installationsbidrag
  • Upp till 10 % rabatt på din försäkringspremie
  • Lägre självrisk vid vattenskada

Läs mer om rabatten på vattenfelsbrytare

Personlig försäkringsgenomgång - Full koll på 15 minuter

Ett bra sätt att få koll på dina försäkringar är att göra en personlig försäkringsplan. Boka en tid med en av våra rådgivare. Du får en bra överblick över vilka försäkringar vi tycker att du behöver för att du ska ha ett riktigt bra försäkringsskydd, samt vilka försäkringar du köpt respektive tackat nej till. Genomgången tar ca 15 minuter och går bra att göra på telefon.

Kunskapsträffar – få råd från våra experter

Under våra kunskapsträffar delar vi med oss av råd och inspirerande tips om vardagstrygghet och privatekonomi. Anmäl dig till våra kostnadsfria träffar om hur du till exempel bygger bort vattenskadorna, pensionssparande eller säljer ditt hus på bästa sätt.

Läs mer om våra kunskapsträffar

Skadeförebyggande produkter till bra pris

På våra kontor i Västerås, Örebro, Karlskoga, Köping, Lindesberg och Sala kan du köpa cykelhjälm, brandsläckare och andra skadeförebyggande produkter till förmånliga priser.

Se alla produkter i Kontorsshopen

Gratis reflexvästar till förskolor

Vi vill att alla barn ska vara trygga i trafiken. Därför erbjuder vi på Länsförsäkringar Bergslagen nu att alla förskolor i Västmanlands och Örebro län samt Heby kommun i Uppsala län att helt kostnadsfritt beställa våra reflexvästar.

Rådgivning i familjejuridik

Ska ni flytta ihop och har olika stora kontantinsatser till det gemensamma boendet? Eller har du funderingar kring äktenskapsförord? Vår familjejurist hjälper dig att reda ut vad som gäller och skriva rätt avtal. Som Guldkund har du 20 procent rabatt.

Renoveringsrådgivning

Planerar du att renovera ditt kök eller badrum? Har du funderingar på hur du ska göra det på rätt sätt? Då hjälper gärna en av våra skadeförebyggare dig med tips och råd om hur du renoverar rätt och säkert för att undvika vattenskador.

Läs mer om vår renoveringsrådgivning

Villabesiktningar – skadeförebyggande hembesök

Har du nyligen tecknat en villaförsäkring hos oss? Då kommer gärna en av våra skadeförebyggare hem till dig och ger tips och råd om hur du förebygger skador hemma.

Läs mer om våra villabesiktningar

25 % rabatt på bilbarnstol

Försäkra ditt barn hos oss och få 25 procent rabatt på valfri bilbarnstol hos Babyproffsen i Västerås eller Babya (fd Babyproffsen) i Örebro. Då ingår alltid montering och personlig utprovning – så att ditt barn åker tryggt och säkert. När barnförsäkring är betald skickar vi en värdecheck som gäller i 12 månader. Checken är personlig och kan inte överlåtas. Erbjudandet gäller endast nytecknade barnförsäkring för barn 0-6 år, från och med 1 april 2016.