Illustration av olika husdjur: katt, häst och hund.
Illustration av olika husdjur: katt, häst och hund.

Djurförsäkring

På Agria har vi djurförsäkringar för de allra flesta djuren. Med en bra djurförsäkring kan du få den bästa vården för ditt älskade djur!

  • Personlig hjälp när du vill teckna försäkring
  • Få hjälp även på kvällar och helger
  • Vi finns nära dig och ditt djur

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj ditt bolag för att hamna rätt.

Agria försäkrar dina djur

Agria Djurförsäkring är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar. Vi arbetar aktivt med att skapa trygghet för Sveriges djur och deras ägare.

Vi främjar god djurhållning och djurhälsa i nära samarbete med djurägarorganisationer och veterinärer. Våra medarbetare och ombud har ett brinnande intresse för djur och de flesta är själva djurägare.

Till Agria Djurförsäkring

Trygghet för både hem och husdjur

Precis som ditt djur är en del av din familj, så är Agria en del av oss på Länsförsäkringar. Tillsammans erbjuder vi 5 procents rabatt på din djurförsäkring hos Agria, om du har hemförsäkring eller lantbruksförsäkring hos oss. Har du redan en djurförsäkring hos Agria och en hem- eller lantbruksförsäkring hos oss får du automatiskt rabatten vid nästa förnyelse.

Köp direkt på Agrias webbplats, så aktiveras rabatten direkt. Du kan såklart ringa till oss, så hjälper vi dig.

Köp djurförsäkring med rabatt

Kontakta oss

Du får 5 % premierabatt för varje djur som du försäkrar hos Agria om du eller någon i ditt hushåll har en hemförsäkring eller lantbruksförsäkring, som i huvudsak är avsedd för permanentboende, hos oss på Länsförsäkringar. Erbjudandet gäller för privatpersoner och enskild firma. Du får rabatten när du tecknar en ny djurförsäkring. Har du redan en djurförsäkring hos Agria och hemförsäkring hos oss får du automatiskt rabatten vid nästa förnyelse. Det finns flera andra rabatter att ta del av när du väljer försäkring hos Agria. Rabatterna går att kombinera, men du kan totalt få maximalt få 35 % rabatt på din försäkring för häst och lantbruksdjur och 50 % rabatt på dina övriga djurförsäkringar hos Agria.

Skräddarsydda försäkringar för dina djur

Tillsammans skräddarsyr vi en lösning som passar dig och ditt djur. Vi har försäkringar som passar just ditt djur.