Ge ditt barn en bra start i livet

Minstbetyder mest

Ju tidigare du skaffar den, desto bättre

Med vår barnförsäkring får barnet ett omfattande skydd som gäller vid både olycksfall och sjukdomar. Dygnet runt, året om. En bra barnförsäkring är en bra start på livet och ju tidigare du tecknar den, desto bättre.

Teckna barnförsäkring och få rabatt på bilbarnstol

Våra barn är det värdefullaste vi har. Ändå glömmer många att försäkra dem så som vi försäkrar oss själva, våra hem och ägodelar. Vår barnförsäkring får toppbetyg i Konsumenternas "Bäst i test" jämförelse. När du tecknar en barnförsäkring hos oss får du dessutom 25 % rabatt på valfri bilbarnstol i de butiker som vi samarbetar med för att ditt barn ska åka tryggt och säkert.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

25 % rabatt på bilbarnstol från Babya och Babyproffsen

555x300_bilbarnstol_lfbergslagen2018.jpg

Försäkra ditt barn hos oss och få 25 procent rabatt på valfri bilbarnstol hos de butiker som vi samarbetar med. Då ingår alltid montering och personlig utprovning – så att ditt barn åker tryggt och säkert.

  • Babyproffsen i Västerås
  • Lekia Babya i Västerås och Örebro
  • Lekia Babya i Köping och Karlskoga (från och med 1 januari 2019)

När barnförsäkring är betald skickar vi en värdecheck som gäller i 12 månader. Checken är personlig och kan inte överlåtas.

Erbjudandet gäller endast nytecknade barnförsäkring för barn 0-6 år, från och med 1 april 2016.

NTF:s checklista för köp av bilbarnstol

Barn i bil - vad säger lagen?


Hos oss hittar du också bank, jurister och fastighetsförmedling

Spara till barnens framtid

Små barn växer fort. Det gör små pengar också. Börjar du spara tidigt till ditt barn räcker det med ett mindre belopp varje månad för att få ett bra startkapital. Så den dag det är dags för körkort eller egen lägenhet, finns pengarna där. Vi erbjuder flera olika typer av sparande och vi hjälper dig att hitta det sparande som passar just dig och ditt barn. 

Vår familjejurist hjälper dig

Vid olika händelser i livet dyker juridiska frågor upp. Det kan handla om husköpet, arv, äktenskap eller att du ska bli sambo. Det finns många frågor som är viktiga att reda ut. Tillsammans med vår egen familjejurist kan ni reda ut alla juridiska frågetecken och skriva de rätta avtalen. Det gör hela familjen trygg.

Funderar ni på att flytta?

Det är mycket att tänka på när det gäller boende. När familjen växer kommer ofta tankarna att ni vill hitta något större. Våra fastighetsmäklare har full koll på marknaden och hjälper dig till en trygg bostadsaffär. Att ringa våra mäklare är en bra början.


Träffa våra kunder med barnförsäkring

Vi har ju försäkrat vårt hus och vår bil, därför var det självklart att även teckna barnförsäkring.

Johan och Anna Jansson från Ransta har varit kunder hos oss under många år. När deras första son Ebbe föddes föll det sig naturligt att teckna barnförsäkring.

Läs mer om Anna och Johan

Calle är ju det viktigaste vi har.

När Karolina Waldenmark blev gravid för fyra år sedan tvekade hon och hennes man Emil inte en sekund. De tecknade en gravidförsäkring.

Läs mer om Calle


Gratis reflexvästar till alla förskolebarn

Tryggare förskolebarn med våra reflexvästar

Vi vill att alla barn ska vara trygga i trafiken. Därför kan alla förskolor i Västmanlands och Örebro län samt Heby kommun i Uppsala län helt kostnadsfritt beställa våra reflexvästar med förskolans eget namn och telefonnummer tryckt på framsidan.

Som ett lokalt och kundägt bolag arbetar vi med att förebygga skador och öka tryggheten för våra kunder. 

Beställ reflexvästar till förskolor