25 % rabatt på bilbarnstol

Ge ditt barn en bra start i livet. Försäkra ditt barn hos oss och få 25 procent rabatt på valfri bilbarnstol hos de butiker som vi samarbetar med. Då ingår alltid montering och personlig utprovning – så att ditt barn åker tryggt och säkert.

Vi samarbetar med följande butiker:

  • Babyproffsen i Västerås
  • Lekia Babya i Västerås och Örebro
  • Lekia Babya i Köping och Karlskoga (från och med 1 januari 2019)

När barnförsäkring är betald skickar vi en värdecheck som gäller i 12 månader. Checken är personlig och kan inte överlåtas. Erbjudandet gäller endast nytecknade barnförsäkring för barn 0-6 år, från och med 1 april 2016.

Hos oss hittar du också bank, jurister och fastighetsförmedling

Spara till barnens framtid

Små barn växer fort. Det gör små pengar också. Börjar du spara tidigt till ditt barn räcker det med ett mindre belopp varje månad för att få ett bra startkapital. Så den dag det är dags för körkort eller egen lägenhet, finns pengarna där. Vi erbjuder flera olika typer av sparande och vi hjälper dig att hitta det sparande som passar just dig och ditt barn.

Börja spara nu

Vår familjejurist hjälper dig

Vid olika händelser i livet dyker juridiska frågor upp. Det kan handla om husköpet, arv, äktenskap eller att du ska bli sambo. Det finns många frågor som är viktiga att reda ut. Tillsammans med vår egen familjejurist kan ni reda ut alla juridiska frågetecken och skriva de rätta avtalen. Det gör hela familjen trygg.

Våra familjejuridiska tjänster

Funderar ni på att flytta?

Det är mycket att tänka på när det gäller boende. När familjen växer kommer ofta tankarna att ni vill hitta något större. Våra fastighetsmäklare har full koll på marknaden och hjälper dig till en trygg bostadsaffär. Att ringa våra mäklare är en bra början.

Heltäckande fastighetsförmedling