Samla hela vardagen. Få hela tryggheten.

Guldkund hos Länsförsäkringar Bergslagen är en helhet som lönar sig

Som Guldkund samlar du hela din vardagsekonomi på samma ställe. Ju mer du samlar hos oss desto mer kan vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Vi har kunskap inom bank, försäkring, juridik, fastighetsförmedling och att förebygga skador. Det gör att vi kan hjälpa dig oavsett vart i livet du befinner dig. Vi vill vara med på din resa genom livet och skapa trygghet för dig.

Lokala, enkla och med din framtid i fokus

Den lokala tryggheten

När du är Guldkund får du flera fördelar. Du får unika erbjudanden och rabatter, men framför allt professionell rådgivning och hjälp när det behövs. Vår styrka är att vi är lokala och nära. Vi verkar och bor där du bor. Det gör att vi förstår dina behov bättre.

Enkelheten är viktig

Vi förstår att du har fullt upp i det vardagliga livet. Att hinna med bankärenden och försäkringsfrågor ska därför vara enkelt och tillgängligt när du har tid. På Mina sidor och i appen kan du se allt du har samlat hos oss, göra ärenden digitalt och enkelt kontakta oss

Planera för framtiden

Att drömma om framtiden gör många. Vi med! Är det drömmen om ett boende, en bil eller är det drömmen om en resa eller en trygg pension? Oavsett vad du drömmer om vill vi vara med och förverkliga din dröm. Vi hjälper dig med sparande, försäkringar och rådgivning. Så vad drömmer du om?

Icons/70px/Quotation-mark-70
Alltid bra bemötande och vid varje besök har jag lärt mig något nytt. Det känns tryggt och bra att ha banken runt knuten. En bra bank bör man värdesätta och i det ingår också bra och trevlig personal.
Citat från en av våra Guldkunder

Fördelarna med Guldkund

Tre enkla steg att bli Guldkund

 1. Boendeförsäkring

  Din boendeförsäkring är grunden i din och din familjs trygghet. Hemförsäkringen skyddar ditt hem, dig själv och dina saker när det oväntade händer. Din boendeförsäkring är helt enkelt basen i ditt ekonomiska skyddsnät. En boendeförsäkring hos oss ger ett brett skydd - egendomsskydd, reseskydd, ansvarsskydd, rättsskydd och överfallsskydd.

  Våra försäkringar

 2. Bli bankkund

  För att bli Guldkund behöver du ha vår bank som din huvudbank det betyder att du har ett aktivt privatkonto för inkomst, ditt sparande, använder Mina sidor (internetbank)/mobilappen och har ett aktivt bankkort hos oss. Som bankkund hos oss får du en fullsortimentsbank som har allt du behöver som bankkund. Självklart ger vi dig personlig rådgivning.

  Bli bankkund online

 3. Börja spara

  Du behöver ha ett eget månadssparande i fonder, ISK eller länskonto. Alternativ ha ett eget samlat sparande på minst 200 000 kronor. Ett sparande startar du enkelt genom Mina sidor eller vår app. I appen finns också en sparnavigator där du kan spara till ett mål som du sätter upp själv och kan sedan enkelt följa utvecklingen mot ditt sparmål.

  Olika former av sparande

Med boendeförsäkring räknas hem-, hem och bostadsrätts-, villa- och villahemförsäkring som är försäkrad i Länsförsäkringar.

Med vardagsekonomi menas ett aktivt lönekonto och ett Mastercard. Med lönekonto avses ett aktivt lönekonto med regelbundna insättningar av lön, studiemedel, pension eller annan inkomst. Det ska även finnas ett anslutet Mastercard till kontot. Kortet ska vara aktivt och användas löpande.

Ett långsiktigt sparande kan vara ett eget fondsparande eller ett sparande i ett investeringssparkonto, också kallat ISK, på minst 500 kronor i månaden eller totalt 200 000 kronor i sparat kapital. För det totala beloppet på 200 000 kronor räknar vi även in ditt pensionskapital. Alternativt ett tjänstepensionssparande i Länsförsäkringar fondliv med samma villkor som ovan

Övrigt

Kundbonus hanterar enbart privatpersoner, det vill säga försäkringar som är registrerade på personnummer. Rabatten dras direkt på varje försäkring vid förnyelse och nyteckning.

*Försäkringar som inte ingår i Guldkundskonceptet

Försäkring vid tillfällig utlandsvistelse, Gravid Gratis, Gravidförsäkring, Olycksfall för medhjälpare, Olycksfall heta arbeten, Olycksfallsförsäkring senior, Lantbruk Gröda, Skogsfastighet, Bearbetande skogsmaskin-lantbruk, Transporterande skogsfordon, Entusiastförsäkring, Utställnings/renoveringsförsäkring, Läkekostnad utökad, Läkekostnadsförsäkring. 


Länsförsäkringar Bergslagen