Hemmaplan

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj ditt bolag för att hamna rätt.

Hemmaplan

Hemmaplan är en tidning från Länsförsäkringar Skaraborg som delas ut i Skaraborg flera gånger per år. I Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag. Som lokalt företag med skaraborgarna som enda intressenter vill vi också använda Hemmaplan som ett sätt att sprida den stolthet över Skaraborg som vi själva känner.

Det finns flera olika versioner av vår tidning Hemmaplan; Företag och Lantbruk.

Aktuellt nummer


Nr 3 - Oktober 2023

Din vardag ska hålla. Nu och för all tid.

Med tanke på nyhetsflödet den senaste tiden kan vi kapitulera, eller låta dem mana oss till handling. Vi väljer det senare och tar avstamp i din vardag. Vi kan inte hjälpa dig med vardagspusslet, men vi kan hjälpa till så att färre skador sker.

Vi skapar inte företagens affärsidéer, men vi stöttar i förverkligandet av dem. Vi packar inte din fikakorg, men vi ger rådgivning kring pension och sparande. Vi följer inte med på träningen, men vi sponsrar föreningar så att fler barn och unga kan ha en meningsfull framtid.

Här kan du ladda hem tidningen digitalt om du inte fått den i brevlådan.

 

Tävling för alla barn!

Fota ditt bästa legobygge! Skicka in en bild på ditt bästa legobygge och vinn fyra stycken entrébiljetter till Balthazar Science Center i Skövde, Bidraget mejlas till marknad@LFskaraborg.se senast den 17 november.

Skriv med namn och ålder på legobyggaren i mejlet. Vi lottar ut vinsten bland alla som varit med i tävlingen. Vinnaren meddelas via mejl 20 november,

Legobit_RGB.jpg

Krysset

Svara rätt på korsordet i tidningen Hemmaplan. Vi lottar ut vinst till sex stycken tävlande, där alla vinner två biobiljetter vardera. Sista tävlingsdag är den 24 november. Skicka in ditt svar här. 

Vinnare Krysset

Här kommer vinnarna i Krysset i Hemmaplan 2/2023. Biobiljetterna skickas till vinnarna per post under september.Grattis!

Vinnare

  • Maria Sunnergren, Falköping
  • Christina Larsson, Götene
  • Claes Olsson, Lidköping
  • Christina Rickardson, Vara

 

  • Urban Bothzén, Mullsjö
  • Inga Andersson, Gullspång
  • Maj-Britt Andersson, Tibro
  • Lars Winnerstam, Skara

Tidigare nummer

I arkivet nedan har vi samlat tidigare nummer av kundtidningen Hemmaplan. Vi har här sparat Skövde-upplagan. Önskar du en annan edition kan du skicka din epostadress till info@LFskaraborg.se så skickar vi denna.