Erbjudanden

Trygghet samlad på ett ställe

Det är både tryggt och enkelt att ha hela sin ekonomi samlad på samma ställe och dessutom är det lönsamt. Låt oss ta hand om din trygghet. Tillsammans diskuterar vi dina behov så att du känner dig trygg i att du får den bästa lösningen för just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig att bli Guldkund.

En lokal, kundägd bank!

För många banker är ägarnas bästa och kundernas bästa två olika saker. För oss är det exakt samma sak. Välkommen till en kundägd bank! Det är enkelt att byta bank och vi tar hand om allt det praktiska. Om du redan har försäkringar hos oss kan du dessutom tjäna på att bli bankkund – har du en boendeförsäkring i botten är du med i vårt bonussystem och får rabatt på dina försäkringar.

Välkommen som Guldkund!
Bli Guldkund du också

Ju mer du samlar hos oss, desto mer tjänar du. Starten är att du har din boendeförsäkring hos oss och att du har vår bank som din huvudbank. Dessutom behöver du ha ett eget sparande på minst 500 kronor per månad (fond, ISK eller Jämtlandskonto), eller ett eget samlat sparande på minst 200 000 kronor.

Läs mer om alla förmåner
  • 20% rabatt på försäkringar
  • Självriskförmån på 1 000 kr/år
  • Kostnadsfritt bankkort

Psst... köper du din nya bil via bilhandeln?

Om du är skriven i Jämtlands län och köper din bil hos en bilhandlare här i länet kan vi erbjuda dig en gratis prova-på-försäkring i tre månader.

En helförsäkring för din bil som dessutom är utökad för att ytterligare stärka din trygghet. Detta är ett engångserbjudande och kan bara tecknas i samband med att du köper din nya bil hos en av länets bilhandlare.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Aktuella kunderbjudanden

I vårt bonussystem premieras du som kund

Guld, silver och brons

Vårt bonussystem är indelat i tre nivåer: guld, silver och brons. Nivåerna baseras på hur många av våra produkter och tjänster som du eller andra personer i ditt hushåll använder - ju fler desto större rabatter.

Skadeförebyggande produkter till bra pris

Beställ direkt i vår webbshop

Välkommen in i vår säkerhetsbutik på webben

Se till att utrusta ditt hem, båt eller husvagn med bra säkerhetsprodukter. Om olyckan är framme är det viktigt att du har hjälp nära till hands. I vår webbshop kan du köpa prisvärda säkerhetsprodukter som hjälper dig att undvika eller minska skador.

Kostnadsfri Trygghetsgenomgång

Boka din Trygghetsgenomgång

Boka din Trygghetsgenomgång

Vattenskador är en av de vanligaste skadorna, och de är kostsamma för oss och besvärliga för våra kunder. Tecknar, eller har du en boendeförsäkring hos oss har du möjlighet att boka en kostnadsfri trygghetsgenomgång.

Larmpaket för din bostad

Ingen självrisk vid inbrott

Larmpaket för din bostad

Har du din boendeförsäkring hos oss kan du köpa vårt larmpaket till ett förmånligt pris. Larmet ansluter din bostad direkt till vår larmcentral så du kan minska risken för inbrott och brand. Dessutom sänker du din försäkringspremie. 

Kostnadsfri renoveringsrådgivning

Det kostar inget att fråga

Kostnadsfri renoveringsrådgivning

Planerar du att renovera ditt kök eller badrum? Då hjälper gärna en av våra skadeförebyggare dig med tips och råd om hur du renoverar rätt och säkert för att undvika vattenskador.

Gör din egen solel

Allt du behöver är en solig plats och ett tak i söderläge

Gör din egen solel

Privatkunder som har sin villa- eller fritidshusförsäkring hos oss kan nu tillverka sin egen solel och finansiera investeringen med en förmånlig avbetalningslösning. Allt du behöver är en solig plats, som ett tak i söderläge eller en solig plats på tomten.

Skydda dig mot ID-stöld

Med Min Bevakning är du bättre skyddad mot identitetsstöld

Skydda dig mot ID-stöld

Min Bevakning innebär att du får ett sms eller mejl när något händer som kan signalera id-stöld, exempelvis kreditförfrågningar, adressändringar och förändringar i fastighetsuppgifter som är varningssignaler.