Illustration av familj som pratar aktier.
Illustration av familj som pratar aktier.

Aktiedepå

Köp, sälj och håll koll på dina aktier.

  • Börja handla direkt
  • Ingen depåavgift
  • Lågt courtage

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj ditt bolag för att hamna rätt.

Foto på man som åker motorcykel.

Spara för framtiden

Med vår aktiedepå kan du enkelt köpa och sälja dina aktier och andra typer av värdepapper direkt i appen eller på Mina sidor. När du öppnar en aktiedepå kan du börja handla direkt.

Om du redan är kund hos oss kan du öppna en aktiedepå direkt när du loggat in på Mina sidor. För att kunna öppna en aktiedepå behöver du vara bankkund hos oss.

Bli bankkund

Sparande i värdepapper innebär alltid en risk

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan båda öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Hög risk ger möjlighet till större avkastning än när man tar låg risk men å andra sidan finns risken att värdet då och då kan bli mindre än när man började spara. Det finns ett samband mellan risk och avkastning som innebär att för att få chans till högre avkastning måste man också vara beredd att ta större risker. Men bara för att man tar hög risk innebär det inte automatiskt att man får hög avkastning. Det finns högriskplaceringar som inte ger någon avkastning alls och andra som ger väldigt bra avkastning.

Läs mer om riskerna på sida 6