Erbjudanden

Smarta erbjudanden för dig som kund

Låt oss ge dig Guldkänslan

Som Guldkund hos oss kan du få rabatt på din hemförsäkring, bilförsäkring eller barnförsäkring – för att nämna några fördelar.

Vill du veta mer om våra erbjudanden?

Vi har många bra erbjudanden som gör din vardagsekonomi ännu enklare. Kontakta oss så berättar vi mer.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Bergslagen

Bli Guldkund och skaffa guldkänslan

Samla mer så får du rabatt

Inte undra på att våra Guldkunder har bredare leenden, lugnare steg och lägre puls. De har ju hela sin vardagsekonomi samlad på ett ställe. Ju mer du samlar, desto mer sparar du.

Som Guldkund får du 20 procents rabatt på din hemförsäkring, bilförsäkring eller barnförsäkring. Du får också gratis bankkort, betalar ingen uppläggningsavgift på bolån och spelar gratis golf på våra Guldkundsbanor i Västerås och Örebro, för att nämna några fördelar.

Att bli Guldkund är rätt enkelt. Starten är att du har din boendeförsäkring hos oss, samt att du är bankkund med ett aktivt lönekonto och Visakort. Dessutom behöver du ett eget fondsparande eller ett sparande i ett investeringssparkonto, också kallat ISK.

Läs mer om rabatter och förmåner som Guldkund

Aktuella erbjudanden

Personlig försäkringsgenomgång - Full koll på 15 minuter

Ett bra sätt att få koll på dina försäkringar är att göra en personlig försäkringsplan. Boka en tid med en av våra rådgivare. Du får en bra överblick över vilka försäkringar vi tycker att du behöver för att du ska ha ett riktigt bra försäkringsskydd, samt vilka försäkringar du köpt respektive tackat nej till. Genomgången tar ca 15 minuter och går bra att göra på telefon.

Kunskapsträffar – få råd från våra experter

Under våra kunskapsträffar delar vi med oss av råd och inspirerande tips om vardagstrygghet och privatekonomi. Anmäl dig till våra kostnadsfria träffar om hur du till exempel bygger bort vattenskadorna, pensionssparande eller säljer ditt hus på bästa sätt.

Läs mer om våra kunskapsträffar

Villabesiktningar – skadeförebyggande hembesök

Har du nyligen tecknat en villaförsäkring hos oss? Då kommer gärna en av våra skadeförebyggare hem till dig och ger tips och råd om hur du förebygger skador hemma.

Läs mer om våra villabesiktningar

Skadeförebyggande produkter till bra pris

På våra kontor i Västerås, Örebro, Karlskoga, Köping, Lindesberg och Sala kan du köpa cykelhjälm, brandsläckare och andra skadeförebyggande produkter till förmånliga priser.

Se alla produkter i Kontorsshopen

Rådgivning i familjejuridik

Ska ni flytta ihop och har olika stora kontantinsatser till det gemensamma boendet? Eller har du funderingar kring äktenskapsförord? Vår familjejurist hjälper dig att reda ut vad som gäller och skriva rätt avtal. Som Guldkund har du 20 procent rabatt.

Renoveringsrådgivning

Planerar du att renovera ditt kök eller badrum? Har du funderingar på hur du ska göra det på rätt sätt? Då hjälper gärna en av våra skadeförebyggare dig med tips och råd om hur du renoverar rätt och säkert för att undvika vattenskador.

Läs mer om vår renoveringsrådgivning

25 % rabatt på bilbarnstol

Försäkra ditt barn hos oss och få 25 procent rabatt på valfri bilbarnstol hos Babyproffsen i Västerås eller Babya (fd Babyproffsen) i Örebro. Då ingår alltid montering och personlig utprovning – så att ditt barn åker tryggt och säkert. När barnförsäkring är betald skickar vi en värdecheck som gäller i 12 månader. Checken är personlig och kan inte överlåtas. Erbjudandet gäller endast nytecknade barnförsäkring för barn 0-6 år, från och med 1 april 2016.