Erbjudanden

Hela din ekonomi på ett ställe

Det ska vara lönsamt att vara kund hos oss. Läs mer om hur du får bonus och kan spara pengar genom att samla dina tjänster hos oss.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Värmland

Kunderbjudanden

Som kund hos oss har du möjlighet att ta del av förmånliga erbjudanden på skadeförebyggande produkter. Vissa av produkterna kan dessutom ge dig rabatt på din boendeförsäkring. Kontakta våra skadeförebyggare nedan om du vill veta mer.

Vi fyller 175 - fira med oss!

I år fyller vi 175 och vi vill såklart fira med dig. Därför är vi nu ute på jubileumsturné i Värmlands alla kommuner. Vi ses väl?

Larmpaket för ditt hem

Med ett inbrottslarm kan du känna dig säkrare i ditt hem, dessutom får du 10 procent rabatt på din boendeförsäkring.

Gratis reflexvästar till förskolor

Vi vill att alla ska vara trygga i trafiken. Därför erbjuder vi alla förskolor i Värmland gratis reflexvästar 2018, som en del i vårt 175-årsfirande.

Bli Guldkund - få 20 % rabatt och fina förmåner

Guldkundsloggan

Att ha ekonomin samlad på samma ställe och är både tryggt, enkelt och lönsamt. Som Guldkund hos oss får du 20% rabatt på dina försäkringar och rad förmåner som ger dig guldkant i vardagen.


Köp villaförsäkring och få vattenlarm

När du som kund tecknar din villa- eller villahemförsäkring hos oss skickar vi automatiskt ut ett vattenlarm som hjälper dig och oss att minska vattenskadorna.


Bil- och boendeförsäkring 10 % rabatt

Ju mer du samlar ju mer rabatt får du. Har du både boende- och bilförsäkring hos oss får du minst tio procent rabatt.

Kostnadsfri halkkörningskurs för Guldkunder

Som Guldkund hos oss i Länsförsäkringar Värmland har du möjlighet att gå en kostnadsfri kurs i halkkörning. Kursen blandar teori och praktik och håller till i Grums.