Prova vår bilförsäkring

- Kostnadsfritt i en månad

När du har köpt en ny bil vill du förstås ge dig ut på vägarna så fort som möjligt. Men först behöver du en försäkring och med vår prova-på-försäkring får du ett omfattande skydd för dig själv, din bil och dina medtrafikanter helt kostnadsfritt under en månad.

Detta ingår

  1. Helförsäkring

  2. Merförsäkring

Vem gäller erbjudandet?

Prova-på-försäkringen är kostnadsfri och erbjuds när du köper ditt fordon av en av Länsförsäkringar auktoriserad och utvald handlare för personbil och lätt lastbil (och som inte är äldre än 15 år). Erbjudandet erbjuds inte till taxi, budbil, hyrbil, vagnparker, bilar för vidareförsäljning (bilhandel) eller reparationsobjekt.

Läs mer om vår bilförsäkring

Du får mer än vanligt

För att skapa en så bra trygghet som möjligt för dig och din nya bil har vi valt att utöka vår försäkring med ytterligare tillägg i en MER-försäkring. 

Vad händer när prova-på-månaden tar slut?

När den kostnadsfria prövoperioden är slut förnyas försäkringen automatiskt till en ordinarie försäkring med ettårsavtal. Om du inte vill förnya försäkringen hos oss kan du enkelt säga upp den genom att ta kontakt med oss eller gå in på Mina Sidor på lansforsakringar.se. Kom ihåg att du är skyldig enligt lag att ha minst trafikförsäkring på ditt fordon.

 

Hel- eller halvförsäkring: Vad är skillnaden?