Vi finns där du finns

Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.

För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Vi har som ambition att alltid finnas nära dig. Därför har vi alla kundkontakter på plats lokalt i Skaraborg. Men kanske allra viktigast är att vi finns där du finns och bryr oss när det händer något plötsligt och oförutsett, om du till exempel drabbas av en skada. Då ger vi dig trygghet i samarbete med lokala underleverantörer; på så sätt stannar också jobben kvar i Skaraborg.

Länsförsäkringar Skaraborg har funnits sen 1842. För oss har hållbarhet varit viktigt ända sen starten. Lika viktigt som att täcka förluster vid skador är att förebygga skador. Därför arbetar vi hela tiden med att skapa trygghet i samhället och för dig som kund.

Hållbarhet handlar också om ekonomi. Som kund i vår bank är vi måna om att din ekonomi läggs upp på ett hållbart sätt där lån, amorteringar och sparande ska vara i balans.

Vi är glada att allt fler upptäcker fördelen med att vara en del av Länsförsäkringar Skaraborg. Du når oss antingen på något av våra åtta kontor eller digitalt.

Vi möts där det passar dig.

Jonas Rosman

Vd

Våra värdegrunder

  • Mission: Skapa trygghet och möjligheter tillsammans
  • Vision: Kundernas val och konkurrenternas förebild
  • Affärsidé: Skapa värde för kund i försäkring, bank och fastighetsförmedling