Hemmaplan

Hemmaplan

Hemmaplan är en tidning från Länsförsäkringar Skaraborg som delas ut till villahushåll i Skaraborg fyra gånger per år. I Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag. Som lokalt företag med skaraborgarna som enda intressenter vill vi också använda Hemmaplan som ett sätt att sprida den stolthet över Skaraborg som vi själva känner.

Det finns flera olika versioner av vår tidning Hemmaplan. Klicka här för att läsa Företagsversionen eller  Lantbruksversionen.

Senaste numret

Aktuellt nr

Nummer 1 - februari 2018

Icona Pop medverkar i #MissLyckad

För många ungdomar upplevs det pressande att ständigt bli kommenterad i sociala medier. Vi vill därför starta en debatt kring ungdomars syn på sig själva – kampanjen kallar vi #MissLyckad. I detta nummer kan du också läsa bl.a om Skaraborgare i OS och vad du kan göra på sportlovet.

Till höger kan du läsa tidningen digitalt om du inte fått den i brevlådan.

Lös vårt kryss och vinn fina priser

Nr 1 - februari 2017

Svara rätt och var med i vår utlottning. Vi lottar ut fyra förstavinster och fyra andravinster. 1:a priset är ett RoupézCard gåvokort där du själv väljer din gåva, och 2:a priset är ett snyggt förkläde i canvas.

Sista dag för att lämna in svaret på Krysset nr 1/2018 är den 1 mars. Lycka till! Lämna ditt svar här.

Vinnare i Krysset

Nr 1 - Februari 2018

1:a pris

  • Per Emanuelsson, Karlsborg
  • Henrik Wallerman, Töreboda
  • Christer Ravn, Tidaholm
  • Maj-Britt Moll, Habo

2:a pris

  • Ann-Elisabet Fläring, Skövde
  • Dag Gertsson, Skövde
  • Tony Stenberg, Skara
  • Renée Norrman, Lidköping

Grattis! Vi kontaktat vinnarna personligen.

Rätt svar var "Skaffa försprång".

Tidigare nummer

I arkivet nedan har vi samlat tidigare nummer av kundtidningen Hemmaplan. Vi har här sparat Skövde-upplagan. Önskar du en annan edition kan du skicka din epostadress till info@LFskaraborg.se så skickar vi denna. 

Informationen gäller för Länsförsäkringar Skaraborg