Hemmaplan

Hemmaplan

Hemmaplan är en tidning från Länsförsäkringar Skaraborg som delas ut till villahushåll i Skaraborg fyra gånger per år. I Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag. Som lokalt företag med skaraborgarna som enda intressenter vill vi också använda Hemmaplan som ett sätt att sprida den stolthet över Skaraborg som vi själva känner.

Det finns flera olika versioner av vår tidning Hemmaplan. Klicka här för att läsa Företagsversionen eller  Lantbruksversionen.

Senaste numret

Aktuellt nr

Nummer 4 - november 2017

Vi har bestämt oss! Våra kunder ska drabbas av färre brandskador än tidigare. För att lyckas med det behöver vi göra det tillsammans med er. Första möjligheten för er är att hänga på Sveriges största Brandövning. 

Till höger kan du läsa tidningen digitalt om du inte fått den i brevlådan.

Lös vårt kryss och vinn fina priser

Nr 4 - november 2017

Svara rätt och var med i vår utlottning. Vi lottar ut fyra förstavinster och fyra andravinster. 1:a priset är ett handduksset från Kosta Linnewäferi, och 2:a priset är en travel-/sportbag i vattentät PVC.

Sista dag för att lämna in svaret på Krysset nr 4/2017 var den 1 december. Lycka till!

Vinnare i Krysset

Nr 4 - November 2017

1:a pris

- Gullevi Eriksson, Gullspång 
- Lars-Göran Johansson, Lidköping
- Per-Olof Jacobsson, Skövde
- Göran Hellman, Falköping

2:a pris

- Sten Olsson, Mariestad
- Britt-Marie Eriksson, Lidköping
- Inger Magnusson, Skövde
- Arne Andersson, Tidaholm

Grattis! Vi kontaktat vinnarna personligen.

Rätt svar var "God Jul där hemma".

Tidigare nummer

I arkivet nedan har vi samlat tidigare nummer av kundtidningen Hemmaplan. Vi har här sparat Skövde-upplagan. Önskar du en annan edition kan du skicka din epostadress till info@LFskaraborg.se så skickar vi denna. 

Informationen gäller för Länsförsäkringar Skaraborg