Hemmaplan

Hemmaplan

Hemmaplan är en tidning från Länsförsäkringar Skaraborg som delas ut till villahushåll i Skaraborg fyra gånger per år. I Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag. Som lokalt företag med skaraborgarna som enda intressenter vill vi också använda Hemmaplan som ett sätt att sprida den stolthet över Skaraborg som vi själva känner.

Det finns flera olika versioner av vår tidning Hemmaplan. Klicka här för att läsa Företagsversionen eller  Lantbruksversionen.

Senaste numret

Aktuellt nr

Nummer 3 - 6 september 2017

När Länsförsäkringar Skaraborg firade 175 år bjöds alla kunder in till kalaset. Det blev tre festliga dagar på Sommarland med knappt 20.000 besökare. I detta nr av Hemmaplan kan du läsa mer om festen.

Till höger kan du läsa tidningen digitalt om du inte fått den i brevlådan.

Lös vårt kryss och vinn fina priser

Nr 3 - 6 september 2017

Svara rätt och var med i vår utlottning. Vi lottar ut fyra förstavinster och fyra andravinster. 1:a priset är ett handduksset från Kosta Linnewäferi, och 2:a priset är en travel-/sportbag i vattentät PVC.

Sista dag för att lämna in svaret på Krysset nr 3/2017 är den 2 oktober. Lycka till!

Lämna ditt svar här

En utgåva per kontor

Nr 3 – 6 september 2017

Länkar nedan går till bläddringsbara versioner. Klicka med väster och höger piltangent, eller till höger och vänster om den uppladdade tidningen för att bläddra.

Vinnare i Krysset

Nr 2 - April 2017

1:a pris

- Sten Broddefalk, Töreboda
- Bengt Olof Persson, Vara
- Ingegerd Blomqvist, Väring
- Barbro Carlqvist, Tidaholm

2:a pris

- Harriet Andersson, Gullspång
- Lene Lundberg, Skara
- Carl-Göran Olsson, Skövde
- Birgit Stark, Falköping

Grattis! Vi kontaktat vinnarna personligen.

Tidigare nummer

I arkivet nedan har vi samlat tidigare nummer av kundtidningen Hemmaplan. Vi har här sparat Skövde-upplagan. Önskar du en annan edition kan du skicka din epostadress till info@LFskaraborg.se så skickar vi denna. 

Informationen gäller för Länsförsäkringar Skaraborg