Ditt lokala länsförsäkringsbolag

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Länsförsäkringar Göteborg och Bohusläns årsredovisning

Årsredovisning

På denna sida publicerar vi vår senaste årsredovisning. 

Ladda ner årsredovisning 2018

Årsredovisningar för 2017-2014 kan du beställa genom att mejla info@gbg.lansforsakringar.se. Skriv vilket/a år du vill ha.

Mer finansiell information finner du här


Om Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

Vår lokala närvaro är vår styrka

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän grundades 1845 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi ägs av våra kunder.

Både bank och försäkring

Länsförsäkringar erbjuder alla typer av person- och sakförsäkringar och bank- och fondtjänster. Internettjänsterna är gratis. Vår skadejour är öppen dygnets alla timmar 365 dagar om året.

350 medarbetare och tio kontor

Bank- och försäkringskontor finns i Göteborg - Östra Hamng 32 och Lilla Bommen 8, Sisjön, Partille, Torslanda, Kungälv, Stenungsund, Uddevalla, Tanumshede och Strömstad.

Bolaget har cirka 350 anställda, ett 15-tal försäkringsombud samt fyra franchisebolag. Våra försäkringsombud når du även kvällar och helger.

Läs mer om Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

Hållbarhet

Frågor om ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet har för Länsförsäkringar alltid varit mer en naturlig del av verksamheten än en vald strategi. 23 kundägda bolag som gemensamt äger Länsförsäkringar AB – hela verksamheten med enda syfte att skapa trygghet för kunder och ägare.

Läs mer om länsförsäkringsgruppens och ditt lokala länsförsäkringsbolags hållbarhetsarbete