Vill du jobba i landets minsta storföretag? Nu söker vi en bankrådgivare till vårt kontor i Umeå

Som bankrådgivare hos oss har du eget kundansvar och arbetar med hela utbudet av våra tjänster inom låna, spara och betala. Du har ett nära samarbete med kollegor inom försäkring och fastighetsförmedling, då en av Länsförsäkringars styrkor är att vi erbjuder helhetslösningar till våra kunder.

Vi söker dig som har ett stort intresse för personliga möten och tycker om att skapa och upprätthålla förtroendefulla kontakter med människor i din omgivning. Du är lyhörd, engagerad och lösningsorienterad, har hög serviceförmåga och trivs med att arbeta i team.

Hos oss får du möjlighet att sitta nära besluten samt vara med och påverka den fortsatta expansionen av en kundnära verksamhet med stor bredd inom vår bank- och försäkringsverksamhet.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2019

Läs mer och ansök här

 

Länsförsäkringar Västerbotten har en välskött och växande bankverksamhet med ca 31 600 kunder över hela länet. Vi har en affärsvolym på 16,5 miljarder kronor. Inom banken finns idag drygt 50 kompetenta och engagerade medarbetare och vi har kontor i Umeå, Skellefteå och Lycksele.

 

Se alla nyheter