Vi rekryterar ett försäljningsstöd

Vill du vara med och bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Nu söker vi dig som vill ha rollen som försäljningsstöd hos oss.

Om jobbet

I denna roll kommer du att arbeta aktivt med både digital försäljning och det fysiska kundmötet, samt utveckling av säljdrivande aktiviteter. Du kommer också att bidra till vår digitala affär och våra automatiserade flöden, samt effekthemtagning av våra digitala självservicetjänster. 

Du rapporterar till Bankchef eller Marknadschef Försäkring, men jobbar tätt tillsammans med både bank- och försäkringsenheterna, marknadsanalytiker samt vår kommunikationsavdelning.

Vem är du?

Vi söker en driven och engagerad person med relevant erfarenhet inom försäljning till rollen som Försäljningsstöd hos oss på LF Västerbotten. Vi söker dig som har förmågan att se helheten, ta självständigt ansvar och bidra till vår digitala transformation och en starkare kundresa.

För att lyckas i denna bör du ha ett säljande mindset och ett starkt kundfokus. Du behöver vara initiativrik, samarbetsvillig, och kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. 

Läs mer och ansök om en spännande och utvecklande roll!

Vi kommer att genomföra urval och intervjuer löpande, så vi ber dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 mars 2024.

Se alla nyheter