Vi söker en underwriter

Nu söker vi en underwriter till vår förmedlardisk. Som underwriter kommer du att ansvara för att etablera och utveckla starka och långsiktiga relationer med våra försäkringsförmedlare.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • att utveckla servicekoncept och aktiviteter, samt planera hanteringen av större offerter och kunder
  • att presentera bolagets idé och utveckla samarbetet med våra försäkringsförmedlare
  • att säkerställa att försäkringsförmedlarna har goda kunskaper om våra produkter och tjänster
  • att ansvara för löpande förvaltning av försäkringsbestånd under året, samt ge stöd till den dagliga verksamheten.

Som person har du hög social kompetens och förmåga att skapa goda och långvariga relationer med både kunder och arbetskollegor. Du har god affärsförståelse och kan samarbeta väl med andra, samt förstår vikten av att utveckla och vårda kundrelationer. Vi tror att du har erfarenhet från försäkringsbranschen och kunskaper inom företagsförsäkring. 

Om oss

Genom att vara nära våra kunder och erbjuda högkvalitativa försäkringstjänster strävar vi efter att skapa en trygg tillvaro för företagare i Västerbotten. Genom samarbete, kunskapsdelning och en positiv arbetsmiljö vill vi ge våra medarbetare möjlighet att utvecklas och trivas i sina roller. Med fokus på värdeorden nära, engagerade och tillsammans ser vi fram emot att fortsätta vara en pålitlig och framgångsrik aktör inom försäkringsbranschen i länet.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Sista ansökningsdag är den 28 april, men vi tar emot ansökningar och gör urval löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

LF Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel - vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk trygghet med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 150 000 kunder och drygt 250 medarbetare. Vår vision är att tillsammans skapa en trygg framtid i Västerbotten. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla nyheter