Vi söker en kundanalytiker

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Nu söker vi en vass kundanalytiker till vårt kontor i centrala Umeå.

Om jobbet

Ditt huvudsakliga uppdrag är att med hjälp av marknadsanalys och kundinsiktsarbete ha fullt fokus på hur affären mår och går, samt hur den kan utvecklas. I din roll kommer du att bevaka våra affärsenheters intressen och möjliggöra bolagets förflyttning mot uppsatt målbild och en än starkare kundupplevelse. Du kommer att rapportera till Bankchef eller Marknadschef Försäkring, men jobba tätt tillsammans med både bank- och försäkringsenheterna, samt vår kommunikationsavdelning.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har en naturlig förmåga att omvandla resultat från marknadsanalys och kundinsiktsarbete till praktiska åtgärder. Du kommer att spela en viktig roll i arbetet med att både stödja och skapa mervärde i vår lokala och digitala försäljning.

Som person är du nyfiken och lyhörd inför verksamhetens behov och önskemål, samtidigt som du har nära till egna initiativ. Du har ett analytiskt sinne, ett säljande mindset och ett starkt kundfokus. Din förmåga att samarbeta och kommunicera kommer att vara viktig för framgång i denna roll.

Läs mer och ansök om denna spännande tjänst med stor potential för rätt person!

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt och allra senast den 17 mars.

 

Se alla nyheter