Vi söker en försäkringsrådgivare till Skellefteå

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Om du inspireras och motiveras av våra tre värdeord; nära, tillsammans och engagerade så kommer du att trivas bra hos oss!

Om jobbet:

Som försäkringsrådgivare arbetar du aktivt med försäljning och rådgivning av våra tjänster till privatkunder via telefon, mejl/säkra meddelanden, digitala möten och personliga besök på kontoret.

Du kommer att ingå ett team med drygt 10 kollegor. Tillsammans arbetar vi för att på bästa sätt hjälpa våra privata försäkringstagare, och du kommer att jobba mot tydligt uppsatta mål där kundnöjdhet och försäljning är i fokus.

Vem är du?

Du är målinriktad, har mycket energi och förmåga att se möjligheter i varje enskild kundsituation, är en god kommunikatör, positiv och har lätt för att skapa kontakt med människor. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift, och har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. Digitalisering och teknikutveckling ställer allt högre krav på flexibilitet och det är viktigt att du har förståelse och eget intresse för den utveckling som sker.

Tjänsten är ett vikariat på 11 månader. Sista ansökningsdag är den 15 mars.

Läs mer och ansök om tjänsten här

 

Se alla nyheter