Bild på Göran Karmehag

Klart med ny vd

Bild på Göran Karmehag

Styrelsen för Länsförsäkringar Västerbotten har utsett Göran Karmehag till ny vd efter Göran Spetz, som går i pension under året.

Göran Karmehag är idag bolagets marknadschef för affärsområde försäkring, med ansvar för hela sakaffären inom segmenten privat, företag och lantbruk.

- Vi är mycket glada över rekryteringen av Göran, som har lång och gedigen erfarenhet av försäkringsbranschen. Styrelsen bedömer att Göran Karmehag med sin kompetens, nyfikenhet och långa erfarenhet är rätt person att fortsätta arbetet med att utveckla verksamheten inom Länsförsäkringar Västerbotten, säger Maria Wallin Wållberg, styrelsens ordförande.

Göran Karmehag började sin bana inom försäkringsområdet redan som tjugoåring, och har tidigare jobbat på Faval Försäkringsmäklare och Trygg Hansa. År 2000 kom han för andra gången till Länsförsäkringar Västerbotten, då i rollen som marknadschef.

- Jag är otroligt glad och tacksam att jag fått förtroendet att vara med och leda och utveckla Länsförsäkringar Västerbotten. Det är en omvälvande tid, branschen står inför både stora utmaningar och spännande möjligheter. Som vd för ett lokalt och kundägt bolag vill jag värna om det personliga kundmötet och utveckla vår lokala affärsidé – något jag verkligen brinner för, säger Göran Karmehag.

Göran tillträder sin tjänst efter sommaren och efterträder då Göran Spetz som går i pension.

Ring eller mejla mig gärna

Se alla nyheter