Boka vård

Sjukvårdsförsäkringen ger dig snabbt den vård du behöver. Genom den digitala kanalen kan du få hjälp dygnet runt, det innebär att du alltid kan starta ett ärende, få medicinsk rådgivning och i de fall det krävs digitalt möte med läkare. Använder du vår app Hälsa & vård blir det ännu enklare att boka vård.

Tjej på buss försöker boka vård med mobiltelefon, foto.

Boka vård digitalt

Appen Hälsa & vård

Appen är det enklaste sättet att nå alla tjänster som finns i din sjukvårdsförsäkring, oavsett om det handlar om att boka vård eller för att nyttja de hälsofrämjande tjänster som ingår. Med appen blir sjukvårdsförsäkringen tillgänglig dygnet runt där du befinner dig. 
Ta reda på mer

     App store                 Google play

Logga in digitalt

Våra digitala tjänster har gjort det möjligt för oss att finnas där för dig, dygnet runt. Vi är stolta över att du, när det passar dig, kan starta ett nytt ärende, boka ett återbesök eller av- omboka ett besök. Du får alltid en medicinsk bedömning oavsett klockslag och i vissa fall får du även träffa en läkare digitalt, trots att det är sen kväll eller helg. Du kan välja att själv boka en tid med sjuksköterska eller fysioterapeut på vardagar mellan 8-20, de i sin tur hjälper dig att boka den specialistvård du behöver.

Psykolog digitalt alla dagar i veckan, utan kostnad

Vi erbjuder videosamtal med psykolog alla dagar i veckan 7-22.00. Helt kostnadsfritt. Logga in i vår digitala vårdplanering, starta ett nytt ärende och fyll i dina besvär. I de flesta fall får du en tid inom två dagar från att du kontaktar oss. Behöver du prata med någon kontinuerligt under en period, är det samma psykolog som finns där för dig.

Du betalar ingenting för e-vård, digitala besök, fysioterapeut eller psykolog. Vid fysiskt besök betalar du en självrisk på 750 kr per ärende.

Boka vård via telefon

Vill du hellre boka vård via telefon, kan du göra det på vardagar mellan 8-18. Telefonnumret är 0771-66 61 15. Det är samma nummer som även tar dig till vårt chef- och samtalsstöd. Via telefon kan du även få hjälp med ersättning för utlägg.

Sjukvårdsrådgivning

Du kan dygnet runt få sjukvårdsrådgivning digitalt. Men du kan inte få hjälp med att boka vård via sjukvårdsrådgivningen. Du når sjukvårdsrådgivningen via appen Hälsa & vård eller webben.