Erbjudanden

Bli kund hos oss

Som kund hos Länsförsäkringar får du tillgång till allt det som ger dig en bättre och tryggare vardag. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösningar oavsett om det handlar om sparande eller att du och din familj är rätt försäkrade.

Sveriges mest nöjda privatkunder finns hos Länsförsäkringar
Sveriges mest nöjda kunder 2017

Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder visar Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Vi toppar nu kundundersökningen i fyra kategorier: Försäkring privat, Bank privat, Bank Företag och Fastighetsförmedling.

Läs mer om våra utmärkelser
Informationen gäller för Länsförsäkringar Västernorrland

Det lönar sig att bli Guldkund

Få upp till 20 procent rabatt

Att samla dina bank- och försäkringstjänster på ett ställe är en god affär. Som Guldkund får du 20 procent rabatt på dina försäkringar, plus andra förmåner.

Läs mer om Guldkund


Aktuella erbjudanden

Rabatt på larmpaket från Verisure

Har du din boendeförsäkring hos oss kan du beställa vårt larmpaket. Du får upp till 2 000 kronor i rabatt på larmet.

Rabatt på din båtförsäkring

Båtrabatt

Genom att förebygga skador minskar du inte bara risken för att din båt ska skadas, du får också upp till 40 procents rabatt på försäkringspriset.

Skadeförebyggande besök och vattenlarm ingår

Läckande kylskåp

För att minska risken för vattenskador, bränder och inbrott hemma hos dig, ingår ett skadeförebyggande besök när du köper en villa-, gård- eller fritidshusförsäkring. I din villa eller gård installerar vi också ett kostnadsfritt vattenlarm. 

Rabatt på din bilförsäkring

Villa och personbil

När du har både din bil och ditt boende försäkrat hos oss får du rabatt på din bilförsäkring. Du blir också automatiskt bronskund som ger dig 5 procents rabatt på alla hushållets privata försäkringar och andra förmåner i vårt bonussystem.

Rabatt på din boendeförsäkring

När du skadeförebygger i din bostad ökar du tryggheten för dig och din familj. Dessutom ger vi dig upp till 15 procent rabatt på din boendeförsäkring.

 

Bidrag till installation av vattenfelsbrytare

Vattenfelsbrytare

Vill du slippa oroa dig för att få en vattenläcka hemma? Vi står för en del av kostnaden när du installerar en vattenfelsbrytare. Med en vattenfelsbrytare kan du stänga av vattnet lika lätt som att släcka en lampa när du lämnar huset.