Byt bank – vi hjälper dig

För de flesta banker är ägarnas bästa och kundernas bästa två olika saker. För oss är det exakt samma. Välkommen till en kundägd bank! 

Träffa rådgivare och byt bank

Det är enkelt att byta bank och vi tar hand om allt det praktiska, som att exempelvis kontakta din nuvarande bank. Välkommen in på något av våra kontor eller skicka ett meddelande i formuläret nedan, så kontaktar vi dig och hjälper dig med allt som har med flytten att göra. Här hittar du våra kontor

Så här går det till

  1. När vi har fått din intresseanmälan kontaktar vi dig för ett möte på ditt lokala kontor. Vi finns i Sundsvall, Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik. På mötet går vi tillsammans igenom dina behov och bestämmer gemensamt när bankbytet ska ske och vad som behöver göras.
  2. Efter mötet beställer vi ett nytt VISA-kort till dig och du får en inloggning till vår internetbank. Vi avslutar konton hos din nuvarande bank samt anmäler konto till Skatteverket, Försäkringskassan och utbetalare av pension.
  3. Du anmäler ditt nya lönekonto till din arbetsgivare, aktiverar ditt nya VISA-kort, avanmäler e-fakturor och tecknar dem på nytt i vår internetbank samt anmäler Swish.
  4. Inom 1-2 månader är allt överflyttat och klart. Välkommen som bankkund hos oss!

 

Så behandlar vi personuppgifter