Byta bank - vi hjälper dig

Vad kul att du funderar på att byta bank till oss. Ett bankbyte kan kännas som mycket jobb, men vi hjälper dig med allt det där krångliga. Om du fyller i dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss till dig för att prata om hur vi kan hjälpa till. Vi ser fram emot att höra från dig!

För de flesta banker är ägarnas bästa och kundernas bästa två olika saker. För oss är det exakt samma. Välkommen till en kundägd bank! 

Kontakta oss och byt bank

Det är enkelt att byta bank och vi tar hand om allt det praktiska, som att exempelvis kontakta din nuvarande bank. Skicka ett meddelande i formuläret nedan, så kontaktar vi dig och hjälper dig med allt som har med flytten att göra. 

Så här går det till

  1. När vi har fått din intresseanmälan kontaktar vi dig för ett möte. På mötet går vi tillsammans igenom dina behov och bestämmer gemensamt när bankbytet ska ske och vad som behöver göras. Din checklista

  2. Efter mötet beställer vi ett nytt Mastercard-kort till dig och du får en inloggning till vår internetbank. Vi avslutar konton hos din nuvarande bank samt anmäler konto till Skatteverket, Försäkringskassan och utbetalare av pension.

  3. Du anmäler ditt nya lönekonto till din arbetsgivare, aktiverar ditt nya Mastercard-kort, avanmäler e-fakturor och tecknar dem på nytt i vår internetbank samt anmäler Swish.

  4. Inom 1-2 månader är allt överflyttat och klart. Välkommen som bankkund hos oss!

 

Varför byta bank till oss?

  • Vi är kundägda, vi lyssnar
  • Vi är lokala – vi finns nära dig

Vill du byta bank till oss?