Banken för dig mellan 18 och 29

Fem enkla anledningar till att bli kund i vår bank:

  • Bankkort - Kostnadsfritt bankkort tills du fyller 30 år.
  • Betalning - Du kan swisha, betala i butiker, på internet, köpa bussbiljetter och ta ut pengar i uttagsautomater.
  • Enkla lösningar - Prisbelönt och superbra app, eller inloggade sidor via dator, för betalningar, saldokontroll, överföringar och fondsparande.
  • Digitala möten med banken - Behöver du prata med en rådgivare kan du enkelt boka in ett onlinemöte.
  • Kortförsäkring - Gäller bland annat för avbeställningsskydd samt självriskreducering om du drabbas av en skada på din bostad eller personbil under tiden du varit på resa, om minst 75 procent av resan betalats i förväg med kortet.

Du får kostnadsfritt bankkort (MasterCard) tills du fyller 30 år. Med ett bankkort dras dina inköp och uttag direkt från Privatkontot där du får in din lön, studiemedel eller andra inkomster. Inköp och kontantuttag dras direkt från kontot, och kortet fungerar över hela världen och på internet, för både kontantuttag samt små och stora inköp. Betalar du en resa med kortet (minst 75 % av resans kostnad) ingår även en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd.

Du håller enkelt koll på ditt saldo i internetbanken eller i vår prisbelönta mobilapp (finns för iOS, Android och Windows). Vi är också anslutna till Swish, det enkla och säkra sättet att skicka och ta emot pengar mellan privatpersoner via mobilnumret.

Vill du känna dig extra trygg och bland annat ha tillgång till en extra buffert, kan du komplettera med Kreditkort privat.

Läs mer om Kreditkort privat

Ungdomshemförsäkring - för det värdefulla i ditt liv

Vår ungdomshemförsäkring gäller för dig som är mellan 18 och 29 år, och passar lika bra om du bor i hyreslägenhet, i bostadsrätt, i andra hand eller tillsammans med kompisar. I vår ungdomshemförsäkring har vi bakat in de populäraste tilläggsförsäkringarna så du kan vara säker på att du och dina prylar är försäkrade. Enkelt för dig och ditt hem i tryggare händer!

Läs mer om vår Ungdomshemförsäkring.

Bank + Försäkring = Pluskund

Om du har ditt boende försäkrat hos oss och dessutom öppnar ditt lönekonto med kort i vår bank blir du Pluskund. Då kan du få ända upp till 25 % rabatt på dina försäkringar.

Läs mer om hur du blir Pluskund