Bli Pluskund - det lönar sig

Det finns många goda skäl att välja Länsförsäkringar Västerbotten både som bank och försäkringsbolag. Det lönar sig, helt enkelt.

Så blir du Pluskund

Om du har ditt boende försäkrat hos oss och även väljer Länsförsäkringar Bank som huvudbank och vår tjänst Bekväma vardagen blir du Pluskund, och kan få upp till 25 % rabatt på dina försäkringar. Ju fler försäkringar du samlar hos oss, desto högre rabatt får du.

Med Bekväma vardagen får du allt du behöver för att sköta din ekonomi enkelt och bekvämt. Du sätter in din lön på privatkontot, gör dina inköp med vårt bankkort, betalar dina räkningar och gör överföringar direkt i mobilen eller i internetbanken.

Läs mer om vår banktjänst Bekväma vardagen - allt du behöver hos en bank för 275 kr/år. 

Vi hjälper dig byta bank

Det är enkelt att bli bankkund hos Länsförsäkringar Västerbotten. Vi hjälper dig med det praktiska när du byter till vår bank och sköter kontakten med din gamla bank. Som kund hos oss får du tillgång till massor av smarta tjänster och förmåner.

Vi ser till att löneinsättningar, studiemedel, pension, autogiron och annat som är kopplat till ditt nuvarande bankkonto överförs till ditt nya konto i vår bank. Har du bolån, kanske andra lån, kredit- eller bankkort? Det ordnar vi också.

Byt till vår bank

Den enkla banken

Med vår app och internetbank sköter du enkelt alla dina bank- och försäkringsärenden. Länsförsäkringars internetbank är överskådlig och tydlig – ett enkelt och säkert sätt att förenkla din vardagsekonomi.

Samla allt i Västerbotten

Som Pluskund har du allting samlat i Västerbotten. När du ringer oss, kan du lita på att du får prata med en människa som sitter här i Västerbotten, inte någon automatisk telefonväxel eller telefonist i en helt annan del av landet.

Som Pluskund är du också med och gör Västerbotten till en bättre plats att leva på. Det är självklart och viktigt för oss på Länsförsäkringar att ha ett engagemang för människor och verksamheter i länet. Det kan handla om att ge reflexvästar till förskolor eller att stötta det lokala innebandylaget.

 

Privata försäkringar som rabatteras:

Hem, Hem- och bostadsrätt, Ungdomshem, Ungdomshem- och bostadsrätt, Villa, Villahem, Fritidshus, Båt, Bil, Entusiastbil, Lätt Lastbil, EU-moped, Moped, Motorcykel, Terränghjuling, Snöskoter, Husvagn, Husbil, Lätt Släp, Barnförsäkring, Individuell Olycksfall, Sjuk- och olycksfallförsäkring för vuxna samt 60 Plus.

Rabatt lämnas även på privatdelen i Gårds- och Lantbruksförsäkringen.