Bekväma vardagen
Bekväma vardagen

Bekväma vardagen

Allt du behöver för att sköta din ekonomi

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj ditt bolag för att hamna rätt.

Om Bekväma vardagen

Förenkla din vardagsekonomi

Med Bekväma vardagen får du allt du behöver för att sköta och hålla koll på din ekonomi enkelt och bekvämt. Du sätter in din lön på privatkontot, bygger upp en buffert på sparkontot, handlar med bankkortet, betalar dina räkningar och gör överföringar direkt i mobilappen eller på Mina sidor.

I mobilappen ser du också ditt saldo utan att logga in och om du använder Månadskollen, så får du en enkel överblick av dina utgifter och inköp för att se var dina pengar tar vägen varje månad.

Bekväma vardagen omfattas av insättningsgarantin.

Snabbfakta om Bekväma vardagen
Årsavgift 275 kr
Privatkonto för lönen ja
Bankkort för dina inköp ja
Mina sidor ja
Mobilapp ja
Telefonbank ja
Betalningar inom Sverige ja
Swish ja
BankID ja
Sparkonto ja

Insättningsgaranti

Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med belopp som motsvarar högst 1 050 000 kronor. Riksgälden betalar ut ersättningen inom 7 arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in.

Utöver beloppet om 1 050 000 kronor kan insättare få ersättning för vissa särskilt angivna händelser, t.ex. försäljning av privatbostad, avgångsvederlag, försäkringsersättning med högst 5 miljoner kronor.

Viktig information om Bekväma vardagen


Här har vi samlat information för dig som vill fördjupa dig i vårt koncept Bekväma vardagen

Kontakta oss om du har frågor