Erbjudande om trygghetsbesök

Vi på Länsförsäkringar Skåne har god kunskap om vilka skador som är vanliga i ett hus – och vad du kan göra för att undvika dem. Nu erbjuder vi dig som är husägare en kostnadsfri genomgång av ditt boende.

Vid trygghetsmötet identifierar vår trygghetstekniker risker i hemmet och ger dig tips på hur du kan minska risken för inbrott, brand och vattenskador – kostsamma och jobbiga skador som ofta tar tid att åtgärda och återhämta sig från. Färre skador är bra för dig, men det är även bra för miljön och hjälper oss att hålla nere priset på försäkringen.

Idag gör vi trygghetsbesök hos dig som:

  • har en villaförsäkring hos Länsförsäkringar Skåne
  • äger ditt hus
  • bor i någon av följande kommuner: Bjuv, Burlöv, Eslöv, Helsingborg, Hörby, Höör, Klippan, Kävlinge, Landskrona, Lomma, Lund, Malmö, Sjöbo, Skurup, Simrishamn, Staffanstorp, Svalöv, Svedala, Tomelilla, Trelleborg, Vellinge, Ystad eller Åstorp.

Så går det till

En av våra trygghetstekniker besöker dig i ditt hem. Under besöket identifierar vi risker i ditt hem som bör åtgärdas för att förhindra skador. Fokus ligger på vatteninstallationer i kök och våtrum, brandskydd och inbrottsskydd. Vi går även igenom ytor och lösöre för att säkerställa att vi har rätt information.

Efter besöket får du dokumentation på åtgärder som du kan göra för att minska risken för skador. Trygghetsbesöket sker dagtid och du är med under hela besöket. Besöket tar ungefär 60 minuter och är kostnadsfritt.

Boka trygghetsbesök

Behandling av personuppgifter
Informationen som du anger i formuläret kommer endast att användas i syfte att kontakta dig för ett boka in ett trygghetsbesök. Därefter kommer informationen att raderas. Fullständig information om hur vi behandlar personuppgifter finns i informationen ”Behandling av personuppgifter” som du hittar på vår webbplats lansforsakringar.se/personuppgifter.