Erbjudanden

Trygghetsbesök

När du tecknar din villa-,villahem- och fritidshusförsäkring ingår även ett Trygghetsbeök med en av våra egna trygghetstekniker som gör en allmän genomgång av förebyggande åtgärder inom brand, vatten och inbrott för att minimera risken för framtida skador. Vi gör också en inspektion av våtrum, kök och värmesystem för att se så att det inte finns någon pågående skada.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Bli Förmånskund hos oss!

Våra Förmånskunder har mer tid över

På Länsförsäkringar gör vi livet enklare. Samla allt för ditt boende hos oss så blir du Förmånskund- och får tid över till annat. Vi hjälper dig med helhetslösning inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. 

 

Juridisk trygghet för dig och din familj

Tillsammans med vår samarbetspartner avtal24 erbjuder vi dig som kund kostnadsfri inledande juridisk rådgivning och 20 procent rabatt på alla avtal. Dessutom på tider när det passar dig, antingen online eller via telefon.

 


Aktuella erbjudanden

Förmånligt erbjudande på vattenfelsbrytare

Det absolut bästa sättet att skydda sig mot vattenskador är att installera en vattenfelsbrytare. Vi har ett erbjudande till dig som har din villa försäkrad hos oss. Nu får du köpa en vattenfelsbrytare för 2 400 kronor. Ordinarie pris är
3 900 kronor.

Larmpaket för din bostad

Ett brand- och inbrottslarm minskar risken för inbrott och brand. Dessutom sänker det priset på din försäkring. Larmet ansluter din villa, lägenhet eller fritidshus direkt till vår larmcentral, som övervakar ditt hem året runt under dygnets alla timmar. 

Flytta med oss och få tre månader räntefritt bolån!

Bostad, bolån och boendeförsäkring. Hos oss hittar du allt.

hus bolånerbjudande

Vi erbjuder dig tre månader räntefritt bolån och tre månader boendeförsäkring utan kostnad när du köper din bostad hos oss. 

Välkommen att bli en av Sveriges mest nöjda kunder du också!