Din lokala bank

Välkommen till oss i Jämtland. Hos oss får du en fullsortimentsbank som har allt du behöver som bankkund. Självklart ger vi dig personlig rådgivning. Du hanterar enkelt din ekonomi var och när du vill och vi finns på plats i Jämtlands län när du behöver oss. Din lokala och kundägda bank.

Din lokala bank

Ekonomisk trygghet för dig och din familj

Våra kontor i Östersund och Åre har öppet alla vardagar mellan klockan 10-17. Har du enklare bankärenden hjälper vi dig gärna direkt i vår kundentré eller via telefon. Om du behöver rådgivning ringer du oss och bokar ett möte.

Våra tjänster

  • Personlig rådgivning
  • Bolån
  • Spara och placera
  • Digitala tjänster
  • Företagsbank
  • Fastighetsförmedling

Att byta bank

Vi tar hand om allt det praktiska

Det är enkelt att byta bank. Vi kontaktar dig för ett möte då vi tillsammans går igenom dina behov och vad ditt bankbyte innebär. Vi tar kontakt med din nuvarande bank, och genomför de åtgärder som vi kommit överens om.

Enkelt att bli bankkund med BankID

 

Som bankkund får du ett konto, bankkort och tillgång till flera betaltjänster.

För att ansöka behöver du vara minst 18 år och ha BankID och en giltig svensk id-handling. Vi svarar dig via sms inom en arbetsdag. Om ni är två som ska dela på kontot är ni välkomna att kontakta oss, så hjälper vi er.

Bli en av våra Guldkunder

Om du redan har din boendeförsäkring hos oss är steget inte långt att även bli en av våra Guldkunder. Som Guldkund samlar du dina försäkringar och bankärenden hos oss och du får gratis årsavgift på ditt bankkort och 20% rabatt på dina och hushållets sakförsäkringar. 

Läs mer om Guldkund

Boka ett onlinemöte

Vi behöver inte träffas fysiskt för ett möte. Vi kan lika gärna träffas för ett inledande möte i våra digitala kanaler. Hör av dig till oss och boka ett möte.

Kontakta oss

Snabbguide - Bolån

Vad behöver du låna till?
Köpa bostad
Utöka bolån

Funderar du på att renovera eller bygga till din bostad? Räkna ut hur mycket du kan låna och vad det kostar. Välj "Låna på befintlig bostad" på nästa sida.

Räkna på ditt lån

Flytta ditt bolån till oss

Funderar du på att flytta ditt bolån till oss?

Allt du behöver veta om bolåneräntor.
Våra bolåneräntor

Fyll i en ansökan, så kontaktar vi dig senare och hjälper dig hela vägen.

Ansök här

Snabbguide - Spara och placera

Vad sparar du till?
Länskonto

På det här kontot växer pengarna tryggt. När du har 50 000 kronor på kontot får du dessutom en högre ränta på hela beloppet.

Mer om Länskontot

När är du född?
När vill du uppfylla din dröm?
När vill du ta ut pengarna?