­

Är du med och delar på 100 miljoner kronor?

Vi ägs av dig som har en försäkring hos oss och när det går bra för dig, går det bra för länet och för oss. Ibland går det dessutom lite extra bra och då blir det lite extra härligt för dig som ägare. I år delar vi ut 100 miljoner kronor till våra kunder i Jämtland och Härjedalen.

Trygghet för jämtar och härjedalingar

Så fungerar återbäringen

Hade du en eller flera sakförsäkringar hos oss under 2022? Registrera ditt konto för utbetalning i appen eller Mina Sidor så kommer din pengarna till dig 3 november.

Så får du din återbäring
Familj äter korv med bröd på rastplats på Andersön, Östersund

Varför har vi återbäring egentligen?

Vi är ett lokalt företag som ägs av våra kunder, jämtarna och härjedalingarna. Vårt mål är inte att maximera vinsten utan att erbjuda våra kunder och delägare prisvärda produkter och hög servicegrad. Om det går bra går överskottet tillbaka till dig som kund och delägare.

Så fungerar ett ömsesidigt bolag
Ung kvinna monterar broddar på en äldre kvinnas sko

Tillsammans skapar vi länsmagi

Genom att välja oss gör du det möjligt med broddar till äldre, läxhjälp till yngre och andra satsningar på miljö, hälsa, integration och så mycket mer. Du stöttar och utvecklar länet och den livsmiljö vi delar tillsammans. 

Vårt engagemang i länet
Icons/70px/Quotation-mark-70
Tillsammans med våra kunder kan vi vara en positiv kraft i länet och ibland kan vi också sätta en guldkant på våra kunders tillvaro i form av återbäring. Det här är magin i det kundägda och lokala.”
Karin Mattsson styrelseordförande för Länsförsäkringar Jämtland

Vill du också vara med och skapa länsmagi?

Bli kund hos oss du med!

Vi hör ihop, du, vi och länet. Tillsammans kan vi göra massa härligt i Jämtland och Härjedalen samtidigt som vi har riktigt schyssta produkter och tjänster inom bank, pension och försäkring. Bli kund du med!

Försäkringar som skyddar dig och din familj

Ekonomisk trygghet om något skulle hända är viktigt. Vi erbjuder bra försäkringar som hjälper dig om olyckan är framme.

Teckna försäkring

Din lokala bank

Välkommen till en bank som finns där du är. Hos oss löser du enkelt dina bankärenden digitalt eller på ett av våra lokala kontor i Östersund, Åre eller Vemdalen.

Bli bankkund

Spara till pensionen

Ett långsiktigt och tryggt pensionssparande är viktigt för din och din familjs gemensamma framtid. Vi hjälper dig få bättre koll och ger tips på hur du kan påverka din pension.

Flytta pension

Gemensamt ansvar för gemensam trygghet – sedan 1848

För 175 år sedan startades Jämtlands läns Brand­stods­­bolag. Som namnet antyder handlade det om att bönderna hjälpte varandra om någon av gårdarna drabbades av eldsvåda. Den enkla idéen blev en succé och lever kvar än idag.

Vår historia

Har du frågor om din återbäring?