Samhällsengagemang

Samhällsengagemang hos Länsförsäkringar Värmland

Att jobba med hållbarhet kan låta abstrakt, men är egentligen väldigt enkelt. Det handlar om att göra världen – och Värmland – till en bra plats att leva på.

Att vara klimatsmart, miljövänlig och energieffektiv, men också att främja ett rikt kulturliv. Att ha föreningar och företag som värnar om vår framtid. Helt enkelt att skapa förutsättningar för en bra, sund och givande tillvaro. För alla olika människor, i livets alla skeden.

Sponsring

Vi bor, lever och verkar i Värmland. Precis som våra kunder. Därför är det viktigt för oss att vara med och stötta det lokala föreningslivet. Vi vet att våra bidrag ger fler möjlighet att utöva en meningsfull fritid i närheten av sitt eget hem. Det i sin tur skapar tryggare samhällen, fler samhällsbyggare och bidrar till att göra Värmland mer hållbart.

Sammanlagt sponsrar vi över 100 föreningar runt om i Värmland. Allt från idrott till kultur, vuxna och barn och gräsrot till elit. Vi jobbar kontinuerligt med att göra vår sponsring mer jämställd och öka andelen till barn- och ungdomsaktiviteter. Tillsammans med våra samarbetspartners jobbar vi också för att mer pengar fördelas till samhällsprojekt som ökar trygghet, mångfald, hållbarhet och jämställdhet.

Skridskokompis i samarbete med Färjestad BK

Färjestad BK och Länsförsäkringar Värmland vill inspirera barn och unga i rörelse och samtidigt ge dem möjlighet att prova på att åka skridskor i en fantastisk miljö.

Årets matentreprenör i Värmland

Tillsammans med LRF Konsult delar vi ut priset Årets matentreprenör i Värmland för att lyfta länets matproducenter.

Gratis reflexvästar till alla förskolor i Värmland

Vi vill att alla barn ska vara trygga i trafiken. Därför erbjuder vi på Länsförsäkringar Värmland alla förskolor i Värmlands län att helt kostnadsfritt  beställa våra reflexvästar till både barn och personal.

Erbjudandet gäller vid terminsstart (vår och höst)